Nasıl bir yerde çalışabilirim

Maskot

80+
Reaksiyon skoru
1
selamün aleyküm abiler ben Malatyada yaşıyorum. 15 yaşındayım ve bilgisayar almak için paraya ihtiyacım var 3000-4000 tl civarında aslında ailemin maddi durumu gayet iyi ama teknolojik aletleri hiç sevmiyolar biz sana almayız kendi paranla alırsın diyorlar bende yazın çalışabileceğim bir meslek arıyorum benim için hangi iş uygun olur nasıl iş bulurum şimdiden teşekkürler.

selamün aleyküm abiler ben Malatyada yaşıyorum. 15 yaşındayım ve bilgisayar almak için paraya ihtiyacım var 3000-4000 TL civarında aslında ailemin maddi durumu gayet iyi ama teknolojik aletleri hiç sevmiyolar biz sana almayız kendi paranla alırsın diyorlar bende yazın çalışabileceğim bir meslek arıyorum benim için hangi iş uygun olur nasıl iş bulurum şimdiden teşekkürler.
çaycı tamirhane yemek yerleri berberde çıraklık benden bu kadar gidip sorucaksın çırak arıyonuzmu die

selamün aleyküm abiler ben Malatyada yaşıyorum. 15 yaşındayım ve bilgisayar almak için paraya ihtiyacım var 3000-4000 TL civarında aslında ailemin maddi durumu gayet iyi ama teknolojik aletleri hiç sevmiyolar biz sana almayız kendi paranla alırsın diyorlar bende yazın çalışabileceğim bir meslek arıyorum benim için hangi iş uygun olur nasıl iş bulurum şimdiden teşekkürler.
Ben pastahanede çalıştım ama kendi paramlada aldırtmıyorlar :( bende dolar almıştım 6,80 iken iyikide aldırtmamışlar :)

Ben bir yıldır okuldan sonra kargocuda çalıştım bakkalda çalıştım berberde çalştım yeri geldi sırf pc toplamak için dedemin yanında terzilik için çalıştım tek tavsiyem yakının olduğu bir yerde çalışın hem güvenli olur hemde para olarak bi kıyak geçebilirler. ;)

kafelerde vs çalışabilirsin ama bu aralar korona yüzünden kapalı her yer zor yani. ki bence çıkma dışarı ben de çalışıyorum normal şartlarda korona virüs yüzünden gitmiyorum hiçbir yere

Ben bilgisayarcı da çalıştım 1 ay,sonra ben kültür merkezinde akademi tiyatro yapıyorum hocam geldi yardım etti kütüphanede çalışmaya başladım.Tavsiye ederim.

Geri