Neler Yeni

Nasıl Daha Ucuz Şekilde Kitap Alabilirim.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Arkadaşlar merhabalar selamlar kitap okuyucuyum sıkı şekilde ama yeni bir eve taşındım ve elinde olan kitaplarım taşınma olayları arasında ya kayboldu ya zarar gördü o yüzden tekrar yeni bir koleksiyon yapmaya karar verdim iyi hoş ama internetten bakıyorum kitap fiyatlarına inanılmaz derece pahalı ve o dönemde kitap alınmayan satınmayan keyfim bayağı kaçtı ikinci el dükkanlara bakıyorum işte onlarda orijinal sıfır kitapların fiyatlarını söylüyorlar çok fark olmuyor 5 10 lira gibi fark olmakta bayağı can sıkıyor ne yapabilirim tekrar koleksiyon yapmak istiyorum ama dediğim gibi bir sıfır kitap internette 35 40 50 TL daha ucuza bulunur mu bulunursa nasıl bulunur teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hemen almak istediğim Kitaplar
Almak İstediğim Kitaplar

Benim Gözümden Dünya: Felsefi ve Siyasi Yazılar-Albert EINSTEIN
Kavgam Serisi-Adolf Hitler
3.Dünya Savaşı-Osman PamukOğlu
Toplum Sözleşmesi – Jean Jacques Rousseau

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
Arkadaşlar merhabalar selamlar kitap okuyucuyum sıkı şekilde ama yeni bir eve taşındım ve elinde olan kitaplarım taşınma olayları arasında ya kayboldu ya zarar gördü o yüzden tekrar yeni bir koleksiyon yapmaya karar verdim iyi hoş ama internetten bakıyorum kitap fiyatlarına inanılmaz derece pahalı ve o dönemde kitap alınmayan satınmayan keyfim bayağı kaçtı ikinci el dükkanlara bakıyorum işte onlarda orijinal sıfır kitapların fiyatlarını söylüyorlar çok fark olmuyor 5 10 lira gibi fark olmakta bayağı can sıkıyor ne yapabilirim tekrar koleksiyon yapmak istiyorum ama dediğim gibi bir sıfır kitap internette 35 40 50 TL daha ucuza bulunur mu bulunursa nasıl bulunur teşekkürler.

Almak İstediğim Kitaplar

Kitap fuarları oluyor max 10-15 tl oluyor kitaplar orada belki yardımcı olabilir sana orası

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kitap fuarları oluyor max 10-15 TL oluyor kitaplar orada belki yardımcı olabilir sana orası
Öneri için ilk önce teşekkür ederim evet haklısın genellikte bol kitap getiriyorlar ve ara sıra bedava veya dediğin gibi bayağı ucuz olmakta şu an yaşadığım konumda kitap fuarı yapılacak ona gitmeyi planlıyorum tavsiyen için tekrar çok teşekkürlerimi sunarım.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Kitap fuarları veya letgo gibi sitelere bakabilirsin. Orada satanlar daha uyguna satıyor olabilir.
Amacın sadece okumak ise kütüphanelerden alabilirsin.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,069
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu siteye baktın mı?

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kitap fuarları veya letgo gibi sitelere bakabilirsin. Orada satanlar daha uyguna satıyor olabilir.
Amacın sadece okumak ise kütüphanelerden alabilirsin.
Yorumun için çok teşekkür ederim evet kütüphanelere düzenli olarak gidiyorum ve düzenli olarak alıyorum ama genellikte aldığım kitabı bitiriyorum ve elimin altında olmasını istiyorum ama önerin için Yine'de çok sağ ol teşekkür ederim.

Bu siteye baktın mı?

Yorumun için çok teşekkür ederim hayır o siteyi bilmiyorum ama şimdi bakacağım yaptığın öneri için çok teşekkür ederim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,069
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yorumun için çok teşekkür ederim evet kütüphanelere düzenli olarak gidiyorum ve düzenli olarak alıyorum ama genellikte aldığım kitabı bitiriyorum ve elimin altında olmasını istiyorum ama önerin için Yine'de çok sağ ol teşekkür ederim.

Yorumun için çok teşekkür ederim hayır o siteyi bilmiyorum ama şimdi bakacağım yaptığın öneri için çok teşekkür ederim.
2. el kitap satışında en güvenilir sitelerden biridir.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Sadece üzüldüm bu konuyu görünce. Gerçekten ayda 5 6 kitap okuyan birisinin en az 150 tlsi gidiyor ve çok sıkıntılı.
Atılan ikinci el sitelerine bakabilirsin. Şehrinin az bilinen sahaflarına da gidebilirsin. Bunun için de kitap kurdu bir iki arkadaş edinmek lazım:'). Veya ikinci el sahibinden letgo gibi siteler de işini görecektir.b
İyi okumalar 🖐️

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Sadece üzüldüm bu konuyu görünce. Gerçekten ayda 5 6 kitap okuyan birisinin en az 150 tlsi gidiyor ve çok sıkıntılı.
Atılan ikinci el sitelerine bakabilirsin. Şehrinin az bilinen sahaflarına da gidebilirsin. Bunun için de kitap kurdu bir iki arkadaş edinmek lazım:'). Veya ikinci el sahibinden letgo gibi siteler de işini görecektir.b
İyi okumalar 🖐️
Yaptığın Yorum İçin Teşekkür Ederim Evet Maalesef Ülkenim Ekonomik şartları el vermiyor umarım o durum en hızlı şekilde çözülür yaptığın tavsiye için teşekkür ederim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Kardeşim inşAllah ilerde durumun çok iyi olur ve alamayan arkadaşlara yardım edersin.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson

Almak İstediğim Kitaplar

Papara hesabı aç papara kartınla bkm kitaptan kitap satın alırsan %15 cashback veriyor

N11 ve gittigidiyordan satın alırsan %5 cashback veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,783
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign
Top Bottom