Neler Yeni

Nasıl Ders Çalışma Düzeni Edinebilirim?

ELECTUS

80+ Silver
Telefonunu annene ver.
Telefondan uzaklaşmak zor bir iş değil.
Bazı uygulamalar oluyor. Instagram , Yt gibi uygulamalara girmeni engelliyor fakat bilmiyorum adını.
Anneme dedim whatsaptan hocalar mesaj filan yazar diyo bir şey olur diyo kalsın sende diyor.
Zaten foruma girmedende duramıyorumki.

akan

80+ Bronze
WP'yi sil diyeceğim bütün işler artık orada.
Fakat ders çalışmak için bu bahaneler kötü. :D
Hocam sizce şu ana kadar bilmediğim bütün 9.sınıf konularının notlarını çıktı alıp deftere yapıştırsam oradan çalışıp öğrenebilir miyim? Solağım ve yazma şeklim çok garip olduğu için çok yavaş ve yorucu yazıyorum.

ELECTUS

80+ Silver
WP'yi sil diyeceğim bütün işler artık orada.
Fakat ders çalışmak için bu bahaneler kötü. :D
Zaten sıkıntı şu ki ders çalışmaya gelince ders çalışasım gelmiyor telefon olmasa bile.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam sizce şu ana kadar bilmediğim bütün 9.sınıf konularının notlarını çıktı alıp deftere yapıştırsam oradan çalışıp öğrenebilir miyim? Solağım ve yazma şeklim çok garip olduğu için çok yavaş ve yorucu yazıyorum.
Yok olmaz.
Kendiniz not çıkarın.
Hazıra konmayın. :)

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
LGS yorgunluğu diye bir şey yoktur.
Yapacak bir şey yok.
Bu ülkede okumadan bir iş sahibi olamıyorsun.
4 yıl daha idare et. Üniversiteyi de bitirdiğinde rahatlayacaksın zaten.
son cümle hariç katılıyorum. bize ortaokulda (sbs dönemiyim ben) liseye geçince rahatlarsınız dediler olmadı. lisede demediler beklenti olmadı. beklenti olmayınca devam etmek daha kolay oldu. düzgün yollardan para kazanıp yaşamak hep çalışmayı gerektiriyor(tabii ki 7/24 değil).

okusan da bazen iş sahibi olamayabilirsin. okuduğun üniversite ya da okurken ki faaliyetlerin çok etkiliyor galiba.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Şuan düzen yok mezun olduğum için universiteye geçtim fakat eski düzeni nasıl oturtuğumu anlatayım:
Hedef Koy
Hedefinin neler gerektirdiğini belirle
O netlere ulaşmak için yol haritası çiz
çizdiğin yol haritası günü gününe uy ve ajandaya kaydet
bunları yapman şimdilik zaten baya zaman alacaktır
sistemi oturttuğnda tekrar konu aç beni etiketle devamını da daha detaylı anlatayım.
Hocam düzeniniz sizi hangi bölüme götürdü , ayrıca daha önce böyle bir düzende çalışmadığım için buna nasıl alışabilirim ? (Küçüklüğümden beri yarı oyun bağımlısı gibiyim, bunu çözmek için ne yapabilirim ?)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hocam düzeniniz sizi hangi bölüme götürdü , ayrıca daha önce böyle bir düzende çalışmadığım için buna nasıl alışabilirim ? (Küçüklüğümden beri yarı oyun bağımlısı gibiyim, bunu çözmek için ne yapabilirim ?)
Tıptayım şuan
Bu düzene ajanda tutarak başlayabilirsiniz ben öyle baslamistim

Oyun bağımlılığını bırakmak için direk bilgisayari kaldırmanizi oneririm ben o şekilde kurtuldum bağımlılıktan

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Tıptayım şuan
Bu düzene ajanda tutarak başlayabilirsiniz ben öyle baslamistim

Oyun bağımlılığını bırakmak için direk bilgisayari kaldırmanizi oneririm ben o şekilde kurtuldum bağımlılıktan
Birde hocam siz kaçıncı sınıfta başladınız çalışmaya, Hedefinize ulaşmak için günde kaç saat çalıştınız, ayrıca oyunlara bir ilginiz var mıydı ? (10. sınıfım, Proje imamhatip lisesine gidiyorum. Fen lisesi tarzında.)

Top Bottom