Neler Yeni

Nasıl ders çalışma isteğiniz geliyor

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
verilen tavsiyeler komedi yalnız geyik muhabbet ders hepsi bir arada olmaz kendin oturursun masaya ve tek başına ders çalışırsın yanında birisinin olması sana bir şey katmaz ihtiyacın olan tek şey ders kaynaklarını açıp kendi başına çabalamak arkadaş ortamıyla gidilen kütüphane ortamı maalesef başarı getirmiyor tecrübeyle sabit
kıza yinede teklif edicem reddetceğini bilsem bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
daha farklı video konu anlatımlı kitap okuyorum ufak yerleri not alıyorum ama 10-15dk sıkıntıdan patlıyorum
bende öyleydim 12. sınıfta şuan mezunum öğrendiğim şey 10-15dk bile çalışabiliyorsan bir oturuşta bu süreyi arttırmak için o masadan kalkmayınca artıyor gün geçtikçe

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
istediğin üniversiteyi ziyaret et kampüsünde dolaşsan yeter
yok hedef mesleğimde yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende öyleydim 12. sınıfta şuan mezunum öğrendiğim şey 10-15dk bile çalışabiliyorsan bir oturuşta bu süreyi arttırmak için o masadan kalkmayınca artıyor gün geçtikçe
o zaman odağım gidiyor ilgim farklı yerlere akıyor ve verimi çok düşüyor neredeyse kitapla bakışıyorum başka hiç bir şey yok

ReDanger

80+ Bronze
tarih çok uzun konu bi tık kötü geçicek gibi ingilizce hocamız garip biraz gram ders anlatmadı ve sınavı dile giren bi hoca hazırlıyor aşırı zor anlaşmaları ezberlesem okey gibi duruyor peki sizce şimdi uyuyp 5te kalkıp 7ye kadar çalışsam işe yararmı yoksa gece yarısına kadar çalışayım mı

uzaktan eğitim öyle bir zamana geldi ki kimsede temel yok matematik yapan 3-5 kişi dershane vs ile yapıyor sayısal seçenlerin yatkınlığı var fen derslerine bendede aynı şekil 10. sınıf desen 1.5 yıl sonra okula gitmişiz gırgır şamata gitti yine temel yok
Okul ciddiyeti kalmadı artık. Orta okulda ortalamam 90 altı olur ise çok kötü sayıyodum, şimdi hiç bir şey alamıyorum yinede devam çalışmamaya. Sağolsun hocalarda ders vermek yerine sizden bişolmaz diyip akılsız muamelesi yapıp dalga geçiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed yılmaz
Dostum yıllık olarak planlayıcı yap konuları vs hepsini yaz
Sonra mesela işte cümlede anlam konusunu bitir sonra diğer konuya geç sana yemin ederim 12. Sınıfa geldiğin zaman çok işe yarayacak

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,406
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
şimdi her çalışmadığın zaman için ilerde daha fazla çalışman gerekecek o yüzden ne kadar erken başlarsan o kadar iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
yok hedef mesleğimde yok

o zaman odağım gidiyor ilgim farklı yerlere akıyor ve verimi çok düşüyor neredeyse kitapla bakışıyorum başka hiç bir şey yok
büyük ihtimal dersten sıkıldığında telefonu eline alıyosundur birkaç saat geçiyordur zaman bu yanlış
dersi bıraktığın zaman bi 5dk dolaş geç yine masana otur birşeyle ilgilen

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Okul ciddiyeti kalmadı artık. Orta okulda ortalamam 90 altı olur ise çok kötü sayıyodum, şimdi hiç bir şey alamıyorum yinede devam çalışmamaya. Sağolsun hocalarda ders vermek yerine sizden bişolmaz diyip akılsız muamelesi yapıp dalga geçiyor.
o bizdede akıl hastası hocamız var kendi kendine gülüyor falan bi tane fet0cu olduğnu düşündüğümüz derste full siyasi görüşünü empoze eden ingilizce hocası var matematikçi desen sınıfımız 17 kişilik yeni açılan sınıf diye takmıyor edebiyatçı hayatında ilk defa öğretmenlik yapıyor çok genç oda ders anlatırken sıkılıyor tam napıcağını bilmiyor (lafım yok kral hoca yardımcı olmaya çalışıyorum) tarihçi ölü gibi anlatıyor uykum geliyor uyuyorym

Dostum yıllık olarak planlayıcı yap konuları vs hepsini yaz
Sonra mesela işte cümlede anlam konusunu bitir sonra diğer konuya geç sana yemin ederim 12. Sınıfa geldiğin zaman çok işe yarayacak
şimdi her çalışmadığın zaman için ilerde daha fazla çalışman gerekecek o yüzden ne kadar erken başlarsan o kadar iyi
çalışmam gerektiğinin farkındayımda beni sınıfta kalma korkusu 2. sınavlara çalıştırcak gibi duruyor devamsızlıkta 7.5 gün

büyük ihtimal dersten sıkıldığında telefonu eline alıyosundur birkaç saat geçiyordur zaman bu yanlış
dersi bıraktığın zaman bi 5dk dolaş geç yine masana otur birşeyle ilgilen
evet birebir aynısı

ReDanger

80+ Bronze
o bizdede akıl hastası hocamız var kendi kendine gülüyor falan bi tane fet0cu olduğnu düşündüğümüz derste full siyasi görüşünü empoze eden ingilizce hocası var matematikçi desen sınıfımız 17 kişilik yeni açılan sınıf diye takmıyor edebiyatçı hayatında ilk defa öğretmenlik yapıyor çok genç oda ders anlatırken sıkılıyor tam napıcağını bilmiyor (lafım yok kral hoca yardımcı olmaya çalışıyorum) tarihçi ölü gibi anlatıyor uykum geliyor uyuyorym
Bizde tarihçi aynı geri kalan hocalar hep yaşlı. Anlatamıyorlar sınıfın düzenini sağlayamıyolar. Allah'tan kimya hocası akraba biraz üstüme düşüyor.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Bizde tarihçi aynı geri kalan hocalar hep yaşlı. Anlatamıyorlar sınıfın düzenini sağlayamıyolar. Allah'tan kimya hocası akraba biraz üstüme düşüyor.
eğitim sistemi yılladır kötü kimsede müdahale etmiyor 80 küsür yşaında matematikçi vardi ben ilk geldiğimde emekli olduda gitti Allahtan biizm dersimize girmiyordu ama görüyordum arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed yılmaz

çalışmam gerektiğinin farkındayımda beni sınıfta kalma korkusu 2. sınavlara çalıştırcak gibi duruyor devamsızlıkta 7.5 gün

evet birebir aynısı
Ben 9. sınıfta imam hatip lisesinde kalmıştım
İlk başta ciddiye almıyorsun üzülüyorsun sonra dönem tekrar başlayınca pişman oluyorsun
En üzücü anda 12. Sınıfta arkadaşların mezun olurken sen 1 yıl daha okuyorsun o bana çok koymuştu eğer aklın varsa çalış yoksa ileride ÇOK ÇOK ÇOK PİŞMAN OLURSUN

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Ben 9. sınıfta imam hatip lisesinde kalmıştım
İlk başta ciddiye almıyorsun üzülüyorsun sonra dönem tekrar başlayınca pişman oluyorsun
En üzücü anda 12. Sınıfta arkadaşların mezun olurken sen 1 yıl daha okuyorsun o bana çok koymuştu eğer aklın varsa çalış yoksa ileride ÇOK ÇOK ÇOK PİŞMAN OLURSUN
Sinifta kalsam zaten daha okula gitme isteği asla olmaz o aklima geliyor kalan sinavlari duzeltecegim yarinkilerde gecti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,553
Üyeler
164,519
Son üye
Eqsionix
Top Bottom