Neler Yeni

Nasıl ders çalışma isteğiniz geliyor

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,100
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
hocaları şimdilik kandırırsın ileride iyi bir şey kazanamadığında iş bulamadığında rezalet işlerde yok karşılığında çalıştığında pişman olabilirsin kendin için çalış hocalar için değil

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
ders çalışmam lazım yarın iki sınavım var ama hiç çalışma siteği gelmiyor 15.dkdan sonra sıkılıp bırakıyorum bazen 10 bugün edebiyat vardı 20 alırsam dua ederim öyle kötü geçti sınav yarında tarih ingilizce var birşeyler yapmam lazım yapamıyorum nasıl kurtulurum bu piskolojiden
Bana ders çalışma isteği gelmiyor, sadece neden ders çalıştığımı kendime hatırlatıyorum. Yazılım Mühendisi olmak için çalışmam gerekiyor diyorum kendime, istemesem bile çalışıyorum. Hedefim için çalışıyorum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
hocam cevabı buraya da atarsan çok mutlu oluruz bak merak ettik şimdi kızın ne diyceğini
yüksek ihtimal bişeyi bahane eder yada okylda çalıştırım der tecrübeyle sabit 1.5 yıldır deniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocaları şimdilik kandırırsın ileride iyi bir şey kazanamadığında iş bulamadığında rezalet işlerde yok karşılığında çalıştığında pişman olabilirsin kendin için çalış hocalar için değil
herşeyin farkındayım ama masaya oturduğumda yada sınıfta dikkatim gidiyor yoktan şeyler bile aklımı karıştırıyor daldıktan sonrasını hatırlamıyorum bazen ders bitmiş oluyor

Bana ders çalışma isteği gelmiyor, sadece neden ders çalıştığımı kendime hatırlatıyorum. Yazılım Mühendisi olmak için çalışmam gerekiyor diyorum kendime, istemesem bile çalışıyorum. Hedefim için çalışıyorum.
hedefim yok sayısalda sınıfta kalırım diye ea geçtim mesleklerini bile bilmiyorum

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
motive et kendini

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
ders çalışmayı sevmiyorsan kendine daha eğşenceli ders çalışma yolları arayabilirsin yada kendine küçük hedefler koyup yapabilirsin

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
ders çalışmam lazım yarın iki sınavım var ama hiç çalışma siteği gelmiyor 15.dkdan sonra sıkılıp bırakıyorum bazen 10 bugün edebiyat vardı 20 alırsam dua ederim öyle kötü geçti sınav yarında tarih ingilizce var birşeyler yapmam lazım yapamıyorum nasıl kurtulurum bu piskolojiden
Sıkıldığın da bırakırsan olmaz tabi ki, sıkılsan da bunalsan da tekrar tekrar okuman lazım o konuları, tarih için yazarak çalışmanı tavsiye ederim, ingilizce için hocanın derste işlediği kitapta ki etkinliklere bak bizim hocalar öyle sorardı kitaptakilere benzer şeyler.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
ders çalışmayı sevmiyorsan kendine daha eğşenceli ders çalışma yolları arayabilirsin yada kendine küçük hedefler koyup yapabilirsin
daha farklı video konu anlatımlı kitap okuyorum ufak yerleri not alıyorum ama 10-15dk sıkıntıdan patlıyorum

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
dcye ev ortamım izin vermez
verilen tavsiyeler komedi yalnız geyik muhabbet ders hepsi bir arada olmaz kendin oturursun masaya ve tek başına ders çalışırsın yanında birisinin olması sana bir şey katmaz ihtiyacın olan tek şey ders kaynaklarını açıp kendi başına çabalamak arkadaş ortamıyla gidilen kütüphane ortamı maalesef başarı getirmiyor tecrübeyle sabit

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

ReDanger

80+ Bronze

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Sıkıldığın da bırakırsan olmaz tabi ki, sıkılsan da bunalsan da tekrar tekrar okuman lazım o konuları, tarih için yazarak çalışmanı tavsiye ederim, ingilizce için hocanın derste işlediği kitapta ki etkinliklere bak bizim hocalar öyle sorardı kitaptakilere benzer şeyler.
tarih çok uzun konu bi tık kötü geçicek gibi ingilizce hocamız garip biraz gram ders anlatmadı ve sınavı dile giren bi hoca hazırlıyor aşırı zor anlaşmaları ezberlesem okey gibi duruyor peki sizce şimdi uyuyp 5te kalkıp 7ye kadar çalışsam işe yararmı yoksa gece yarısına kadar çalışayım mı

Aga bu 11lerin çektiği ne ya. Bende 11im kimi görsem ders çalışmak istemiyorum diyor. Yapamıyorum diyo. Neden sadece 11lerde oluyor bende anlamıyorum.
uzaktan eğitim öyle bir zamana geldi ki kimsede temel yok matematik yapan 3-5 kişi dershane vs ile yapıyor sayısal seçenlerin yatkınlığı var fen derslerine bendede aynı şekil 10. sınıf desen 1.5 yıl sonra okula gitmişiz gırgır şamata gitti yine temel yok

Çok büyük bir hata yapmışsın.
şu hatalarımdan kurtulamaıyorum dönüp arkama baktığımda büyük bir olduklarını görmekten korkuyorum sırf bu yıl yaptığım gece uykularımı kaçıran onlarca hatam var maalsef dönüşü yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,553
Üyeler
164,519
Son üye
Eqsionix
Top Bottom