hocaları şimdilik kandırırsın ileride iyi bir şey kazanamadığında iş bulamadığında rezalet işlerde yok karşılığında çalıştığında pişman olabilirsin kendin için çalış hocalar için değil
ders çalışmam lazım yarın iki sınavım var ama hiç çalışma siteği gelmiyor 15.dkdan sonra sıkılıp bırakıyorum bazen 10 bugün edebiyat vardı 20 alırsam dua ederim öyle kötü geçti sınav yarında tarih ingilizce var birşeyler yapmam lazım yapamıyorum nasıl kurtulurum bu piskolojiden
Bana ders çalışma isteği gelmiyor, sadece neden ders çalıştığımı kendime hatırlatıyorum. Yazılım Mühendisi olmak için çalışmam gerekiyor diyorum kendime, istemesem bile çalışıyorum. Hedefim için çalışıyorum.
hocaları şimdilik kandırırsın ileride iyi bir şey kazanamadığında iş bulamadığında rezalet işlerde yok karşılığında çalıştığında pişman olabilirsin kendin için çalış hocalar için değil
Bana ders çalışma isteği gelmiyor, sadece neden ders çalıştığımı kendime hatırlatıyorum. Yazılım Mühendisi olmak için çalışmam gerekiyor diyorum kendime, istemesem bile çalışıyorum. Hedefim için çalışıyorum.
ders çalışmam lazım yarın iki sınavım var ama hiç çalışma siteği gelmiyor 15.dkdan sonra sıkılıp bırakıyorum bazen 10 bugün edebiyat vardı 20 alırsam dua ederim öyle kötü geçti sınav yarında tarih ingilizce var birşeyler yapmam lazım yapamıyorum nasıl kurtulurum bu piskolojiden
Sıkıldığın da bırakırsan olmaz tabi ki, sıkılsan da bunalsan da tekrar tekrar okuman lazım o konuları, tarih için yazarak çalışmanı tavsiye ederim, ingilizce için hocanın derste işlediği kitapta ki etkinliklere bak bizim hocalar öyle sorardı kitaptakilere benzer şeyler.
verilen tavsiyeler komedi yalnız geyik muhabbet ders hepsi bir arada olmaz kendin oturursun masaya ve tek başına ders çalışırsın yanında birisinin olması sana bir şey katmaz ihtiyacın olan tek şey ders kaynaklarını açıp kendi başına çabalamak arkadaş ortamıyla gidilen kütüphane ortamı maalesef başarı getirmiyor tecrübeyle sabit
Sıkıldığın da bırakırsan olmaz tabi ki, sıkılsan da bunalsan da tekrar tekrar okuman lazım o konuları, tarih için yazarak çalışmanı tavsiye ederim, ingilizce için hocanın derste işlediği kitapta ki etkinliklere bak bizim hocalar öyle sorardı kitaptakilere benzer şeyler.
tarih çok uzun konu bi tık kötü geçicek gibi ingilizce hocamız garip biraz gram ders anlatmadı ve sınavı dile giren bi hoca hazırlıyor aşırı zor anlaşmaları ezberlesem okey gibi duruyor peki sizce şimdi uyuyp 5te kalkıp 7ye kadar çalışsam işe yararmı yoksa gece yarısına kadar çalışayım mı
uzaktan eğitim öyle bir zamana geldi ki kimsede temel yok matematik yapan 3-5 kişi dershane vs ile yapıyor sayısal seçenlerin yatkınlığı var fen derslerine bendede aynı şekil 10. sınıf desen 1.5 yıl sonra okula gitmişiz gırgır şamata gitti yine temel yok
şu hatalarımdan kurtulamaıyorum dönüp arkama baktığımda büyük bir olduklarını görmekten korkuyorum sırf bu yıl yaptığım gece uykularımı kaçıran onlarca hatam var maalsef dönüşü yok