Neler Yeni

Nasıl elektronik aletler satabileceğim bir alışveriş sitesi açabilirim

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Arkadaşlar kendi dükkanımızdaki telefon ve elektronik aletleri satmak için bir site açmak istiyorum öyle çok büyük bir site değilde daha çok uygun fiyatlı 2.el bölümü bile olan bir site açmak istiyorum satışlarımızı online yapabileceğimiz basit olsa da olur yada bunun için bana ücret karşılığnda yardımcı olmak isteyen varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar kendi dükkanımızdaki telefon ve elektronik aletleri satmak için bir site açmak istiyorum öyle çok büyük bir site değilde daha çok uygun fiyatlı 2.el bölümü bile olan bir site açmak istiyorum satışlarımızı online yapabileceğimiz basit olsa da olur yada bunun için bana ücret karşılığnda yardımcı olmak isteyen varmı
yani kendi açma imkanım varsa oda olur

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Merak ettim rez

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merak ettim rez
valla forumda eskisi gibi geri dönüş alamıyorum ama harbiden bu sefer ihtiyacım var youtubede falanda bulabilirim ama burda daha net anlayabiliyorum konuları

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Kendin yapmak istiyorsan Wix i deneyebilirsin çok basit. Vergi dairen ile birlikte ıyzıco üzerinden kayıt oluşturup kendi yaptığın siteden online olarak ödeme alıp satış yapabilirsin. Bir kaç saatlik araştırma yapman yeterli olur hemen anlayıp kolları sıvarsın :)

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

Benim düşünceme göre bir website açabilirsiniz veya Instagram üzerinden sayfa açarsınız. Açtığınız sayfa veya website'ye reklam verirsiniz takipçisi bol kişilere.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Benim düşünceme göre bir website açabilirsiniz veya Instagram üzerinden sayfa açarsınız. Açtığınız sayfa veya website'ye reklam verirsiniz takipçisi bol kişilere.
instagram sitemiz var ama oraya ben bakmıyorum o yüzden biraz etkileşimsiz bi sayfa o yüzden direk olarak siteye başlayıp onun reklamını yapmak istiyorum

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
up up up

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Kendin yapmak istiyorsan Wix i deneyebilirsin çok basit. Vergi dairen ile birlikte ıyzıco üzerinden kayıt oluşturup kendi yaptığın siteden online olarak ödeme alıp satış yapabilirsin. Bir kaç saatlik araştırma yapman yeterli olur hemen anlayıp kolları sıvarsın :)
bir şey sormak istiyorum şimdi ben bu siteyi açtıktan sonra örneğin 14 pro max satıcam fiyatını falan yazıp siteye koyduğumda akakçeden araştırma yapan bir insan benim sitemle karşılaşacakmı onlar için ayrı şeyler yapmam lazımmı bunu şu yüzden soruyorum kvk dan aldığımız için cihazları bazıları uygun olabiliyor ve türkiyede en ucuz fiyata koymamız mümkün olabiliyor akakçede en üstte gözükecekmi

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
bir şey sormak istiyorum şimdi ben bu siteyi açtıktan sonra örneğin 14 pro max satıcam fiyatını falan yazıp siteye koyduğumda akakçeden araştırma yapan bir insan benim sitemle karşılaşacakmı onlar için ayrı şeyler yapmam lazımmı bunu şu yüzden soruyorum kvk dan aldığımız için cihazları bazıları uygun olabiliyor ve türkiyede en ucuz fiyata koymamız mümkün olabiliyor akakçede en üstte gözükecekmi
Siteyi açtıktan sonra SEO ayarlarının yapılması lazım. Bunu sende yapablirsin fakat profesyonel bir editörden yardım alman çok çok daha sağlıklı olacaktır.

Siteyi açtıktan sonra SEO ayarlarının yapılması lazım. Bunu sende yapablirsin fakat profesyonel bir editörden yardım alman çok çok daha sağlıklı olacaktır.
Bu arada Akakakçe nin optimizasyonu nasıl oluyor hiç bir fikrim yok. Orada listelenmek için başvuru yapman gerekiyor mu yoksa belirli bir standartları arasından mı seçim yapıp kendileri gösterim yapıyor inan bilmiyorum.

Zechion

80+ Silver

Bütçeniz varsa birine yaptırabilir (Biraz pahalı olabilir.), veya kendiniz kodlama biliyorsanız bir site kodlayabilirsiniz. Kendiniz kodlama biliyorsanız bununla birlikte seo gibi işleri de bilmeniz gerekiyor. Server ve domain de almanız gerekecektir.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
güvenilir mi?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
https://www.akakce.com/magaza-basvuru/ akakçe için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,822
Üyeler
163,730
Son üye
Reaven1678
Top Bottom