Neler Yeni

Nasıl Format Atarım?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
1624911100923.png

w10 indiriliyor diyor bu ne demek bilgisayara format atmak istiyorum ( BÜTÜN DOSYALARIN SİLİNMESİ ŞART )

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Windows 10'u indiriyor demek olabilir. Kafamı çok kullandım arkadaşlar yardım etsin.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

-Yec

80+ Bronze
USB ile format atmak istiyorsanız önce USB'nizi biçimlendirerek tamamen içindeki şeyler silin. Ondan sonra içine ISO dosyasını indirin. ISO dosyası indikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıyorken BIOS menüsünü açın. BIOS menüsünde boot menüsünden 1. kısımdaki yere UEFI flash isminiz yazacak onu seçin. Ondan sonra kuruluma geçebilirsiniz.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
USB ile format atmak istiyorsanız önce USB'nizi biçimlendirerek tamamen içindeki şeyler silin. Ondan sonra içine ISO dosyasını indirin. ISO dosyası indikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıyorken BIOS menüsünü açın. BIOS menüsünde boot menüsünden 1. kısımdaki yere UEFI flash isminiz yazacak onu seçin.
öyle yapacağım zaten ama başka konu açmıştım buradan indir şöle böle yap dediler ....
buradan yapmaya çalışıyorum olucakmı ?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Dosyaları silmek içinse usb ile atmalısınız, başka bir şey için bla bla seçeneğini seç iso dosyasını masaüstüne kaydettir kursun isoyu usbye yazdır rufusla.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Alıntıyı görüntüle

w10 indiriliyor diyor bu ne demek bilgisayara format atmak istiyorum ( BÜTÜN DOSYALARIN SİLİNMESİ ŞART )
Microsoft'un sitesinden uygulamasını yükleyip USB'ye Rufus aracılığıyla iso dosyası yazıp Boot Option#1 'i USB seçip de formatlayabilirsin, veyahut kısa yoldan spoilera bıraktığım kısımdan da sıfırlamanı yapabilirsin, aşağıdaki görsele ulaşmak için arama kısmına "Bu bilgisayarı sıfırla" yazman yeterli :

1624911358245.png

mesut3467

80+ Bronze
Öncelikle bu kurduğun Windows indirici. Bunun ile sana iki seçenek sunulur. İlki USB diske kurulum munistersin yoksa ISO dosyası şeklinde mi kstersin diye. Sen bu kısmı gecmissin sanırım ISO dosyası olarak indiriyorsun. Bu inen dosyayı masaustune taşı kaybolmasın. Daha sonra rufus adında bir program ile indirdigin o ISO dosyasını USB belleğine yazdiracaksin. Buraya kadar USB ye format diski oluşturma asamasi oluyor. Bundan sonrası bios ayarlardan USB ni öne çekip kurulum yapmaya başlayacaksın. Yazı yazması zor geliyor bunun için YouTube de video bulabilirsin. Yada sana anlatacağım ikinci yok ile Windows 10 u sıfırlama yapabilirsin. İkinci yolu seçersen yine dosyalar programlar kalkar. PC de virüs varsa gitmeme ihtimali var ama diğer dosyalar silinir. İkinciyi seçersen beni etiketle yardımcı olayım.

Chrollo04

80+ Bronze
usb'siz direk çalıştır şimdikini siler yenisini yüklerken diskleri gösterir oradan biçimlendir dersin sıfırlanır

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
usb ile atmak zorunda kaldım
boyle yaptigimda dosyalarim silinmeyecekti sadece güncelleme olacaktı sanırsam .

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Windows 10'nun kendi aracı ile USB seçeneğini seçtikten sonra ilk önce ISO dosyasını indiriyor ve USB'ye yazıyor. USB'yi de bilgisayar açılırken boot ederek temiz kurulum yapabilirsiniz.
kendi iso dosyami kullandim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,930
Üyeler
164,751
Son üye
A Thief's End
Top Bottom