mert savage
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 1,216
w10 indiriliyor diyor bu ne demek bilgisayara format atmak istiyorum ( BÜTÜN DOSYALARIN SİLİNMESİ ŞART )
w10 kullanıyorum zaten amacım btün dosyaların silinmesini sağlamak burda yapılan şey güncelleme ise hiç bir şey silinmeyecekWindows 10'u indiriyor demek olabilir
öyle yapacağım zaten ama başka konu açmıştım buradan indir şöle böle yap dediler ....USB ile format atmak istiyorsanız önce USB'nizi biçimlendirerek tamamen içindeki şeyler silin. Ondan sonra içine ISO dosyasını indirin. ISO dosyası indikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıyorken BIOS menüsünü açın. BIOS menüsünde boot menüsünden 1. kısımdaki yere UEFI flash isminiz yazacak onu seçin.
Microsoft'un sitesinden uygulamasını yükleyip USB'ye Rufus aracılığıyla iso dosyası yazıp Boot Option#1 'i USB seçip de formatlayabilirsin, veyahut kısa yoldan spoilera bıraktığım kısımdan da sıfırlamanı yapabilirsin, aşağıdaki görsele ulaşmak için arama kısmına "Bu bilgisayarı sıfırla" yazman yeterli :Alıntıyı görüntüle
w10 indiriliyor diyor bu ne demek bilgisayara format atmak istiyorum ( BÜTÜN DOSYALARIN SİLİNMESİ ŞART )
Windows 10'nun kendi aracı ile USB seçeneğini seçtikten sonra ilk önce ISO dosyasını indiriyor ve USB'ye yazıyor. USB'yi de bilgisayar açılırken boot ederek temiz kurulum yapabilirsiniz.Alıntıyı görüntüle
kendi iso dosyami kullandimWindows 10'nun kendi aracı ile USB seçeneğini seçtikten sonra ilk önce ISO dosyasını indiriyor ve USB'ye yazıyor. USB'yi de bilgisayar açılırken boot ederek temiz kurulum yapabilirsiniz.