Neler Yeni

Nasıl ikna ederim?

chishek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren Polat
Arkadaş ile DC'den konuştuk troll olduğu kanısına vardım bilginize. Masrafları karşılayacağımı söyledim gerek yok gibisinden konuştu gitti
Mesaj kasmak için yapıyor olabilir, normaldir kendi hâline bırakmalıdır.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Benim babam bu işlere girmeye zorluyordu beni eski bilgisayarcı onun da sitesi vs varmış illa aç uğraş diyor ben de ne uğraşıcam gidip mta sw si açarım diyorum.Şans işi :D
Evet benim babam da hakim olmasına rağmen 30 yıldan beri bu işlerle uğraşan biri, doğal olarak abimle ben de bilgisayarcı olduk çıktık şimdi abim bir firmada çalışıyor bilgisayar mühendisi olarak ben ise ilk oyunumu yayınlayacağım bu ay içinde az kaldı.
Ya şimdi benim oyun var ya, senin sitenin bi kısmında benim oyun için bir sayfa yaparız eğer olabilirse. Sen de ailene "benim bir arkadaşım var o oyununu satışa sunacak işte onun sayfası olacak sitemde zaten oradan baya biri gelecek reklam görecek harcadığımız para çıkacak" vs diyebilirsin. Açıkçası aklıma daha mantıklısı gelmedi, daha mantıklısını da daha görmedik zaten.

chishek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren Polat
Beyler kaç şişe içtiniz Allah aşkına?
Bu forumda beni tanıyan tanır.
Mart ayında kayıt olduğundan beri 10.000+ mesaj yazmış olman kendini geliştirebileceğin -örneğin dil öğrenebileceğin- vaktinin bir kısmını çöpe attığın anlamına geliyor. Bu durumda buna mesaj kasmak değilde ne denir?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Beyler kaç şişe içtiniz Allah aşkına?
Bu forumda beni tanıyan tanır.

boş ver kaan

ben biliyom MeSaJ kAsMaK iÇiN yApIyOrSuN (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mart ayında kayıt olduğundan beri 10.000+ mesaj yazmış olman kendini geliştirebileceğin -örneğin dil öğrenebileceğin- vaktinin bir kısmını çöpe attığın anlamına geliyor. Bu durumda buna mesaj kasmak değilde ne denir?

o durumu bilmem ama senin bu yaptığına boş denir

chishek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren Polat
boş ver kaan

ben biliyom MeSaJ kAsMaK iÇiN yApIyOrSuN (!)

o durumu bilmem ama senin bu yaptığına boş denir
Mantıklı bir öneride bulunuyorum ve bu boş olarak kabul ediliyor. Bazı önerileri almak ve birilerinden yardım istemek için girdiğim bu foruma keşke girmeseydim. Bu forum mecralarının çoğu böyle nedense, eleştiri kaldıramıyorlar ve eleştirince linçliyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Akif AKTAŞ
Evet benim babam da hakim olmasına rağmen 30 yıldan beri bu işlerle uğraşan biri, doğal olarak abimle ben de bilgisayarcı olduk çıktık şimdi abim bir firmada çalışıyor bilgisayar mühendisi olarak ben ise ilk oyunumu yayınlayacağım bu ay içinde az kaldı.

Ya şimdi benim oyun var ya, senin sitenin bi kısmında benim oyun için bir sayfa yaparız eğer olabilirse. Sen de ailene "benim bir arkadaşım var o oyununu satışa sunacak işte onun sayfası olacak sitemde zaten oradan baya biri gelecek reklam görecek harcadığımız para çıkacak" vs diyebilirsin. Açıkçası aklıma daha mantıklısı gelmedi, daha mantıklısını da daha görmedik zaten.
benim babam bana anca call of duty sevdasını pü şansıma :(

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Az önce anneme sordum ne işe yaracak falan dedi. Kızdı. Parayı çöpten topluyoruz sanki falan dedi.

1 Ay 50TL öbür aylar 10TL vereceğim ya. Bir haber sitesi açmak istiyorum ona bile izin vermiyorlar.
Ya paran ya canın aslan!

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Mantıklı bir öneride bulunuyorum ve bu boş olarak kabul ediliyor. Bazı önerileri almak ve birilerinden yardım istemek için girdiğim bu foruma keşke girmeseydim. Bu forum mecralarının çoğu böyle nedense, eleştiri kaldıramıyorlar ve eleştirince linçliyorlar.
Aynen hocam, biz böyleyiz ne yaparsın.
Siz gidip kitap okuyup dil öğrenin.
Herkes kendi işi gücünde.
Senin zevklerin, hobilerin ve kendini geliştirme gibi gördüğün yol başkası için aynı olamaz.
Biri teknolojiyi sever burada 10000 mesaj yazıp yardımcı olmaya çalışır.
Biri kitap okuyup kültür geliştirip dil öğrenip kendini geliştirmek ister.
Kimse kimseye bir şey diyemez ve bunlardan dolayı biraz eleştiriye açık ol linçleme hemen diyemez.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İnsanlara yardımcı olarak kastım bunları. Boş konuşmayalım lütfen.
Üyeler kısmına bak istersen.

Biri teknolojiyi sever burada 10000 mesaj yazıp yardımcı olmaya çalışır.
Kanka arkadaş boş yapıyorsun diyor işte. Ben ne diyim buna daha?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Açılan her 10 konudan 9'unda kavga çıkıyor. Neden?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Küçükken size karışmaları çok normal.
Karışmasalar nasıl bir çocuk olursunuz bi düşünün.
17 18 yaşınıza geli zaten kraışcaklarını sanmıyorum.
Zaten o yaşta karrışsalarda pek dinlemiyorsunuz o yüzden salarlar bir zamandan sonra

Öncelikle hiçbirinizi şahsen tanımıyorum yorumlarım sadece eleştirel ve kişisel görüştür.
Dostum asla forumları içinde bulunan kişilerden bırakma. Yardımını iste, forumlardan faydalan. Konularda öneri ve tavsiyeni verirsin yapıp yapmamak karşındakine kalmış olur. Forumlarda elbet eleştiri al(a)mayan insanlar olur bu normal ama bu eleştiri yapmayı keseceğin anlamına gelmez. Eleştiri istemeyen, kabullenip sözlerine katlanamayan kadar eleştirilip gelişmek isteyenlerde var. Sen yapıcı eleştirilerine bence devam et. Sana diyebileceğim birazcık kelimelerine dikkat et yanlış anlaşılma. Forumda yanlış anlaşılırsan bu tarz olaylar olur.

Kimse kimseye bir şey diyemez ve bunlardan dolayı biraz eleştiriye açık ol linçleme hemen diyemez.

Dostum neden kimse kimseye bir şey diyemesin. Eleştiri diye bir tabir var. Kişiye faydalı olacak, geliştirecek yorum anlamı var. Bunun bu forumda herkesin herkese yapmaya hakkı var. Senden tut bana, benden tut yöneticilere. Bu şekilde insanlar gelişebiliyor birbirlerine bir şeyler dedikleri, yorum yapıp eleştirip tavsiye verdikleri için gelişiyor. Kitap okuma tavsiyesi hiçte bir kesime hitap eden tavsiye değil. 11 yaşında arkadaşımız ve kitap okuma tavsiyesi en iyi tavsiyedir. Neden? (Not okuyor da olabilir ben tavsiyeyi örneklendirdim )Yaklaşık 2 yıla lise sınavı var ve kitap okuyan kişilerle okumayan arasında farklar oluyor. Hayal dünyasını, ufkunu açarken. Farklı görüşler ,dünyalara tanık oluyorsun kitap okurken ve bu kitap okuma işi belli bir kesime tavsiye olamaz herkese tavsiye edebilirsin. Kimisine roman kimisine şiir.

İnsanlara yardımcı olarak kastım bunları. Boş konuşmayalım lütfen.

Güzel kardeşim yanlış ifade etmiş kendini demek istediği belki yapıyor olabilirsin, foruma en çok mesaj atanlardan birisi ya insanlara çok faydan dokunuyor yaşına göre bu yardım etme hevesi çok güzel devam et ama kendinide düşünmeyi ihmal etme. Çeşitli kitaplar oku her alana etki ediyor misal kitap okumak türü de fazla seveceğin bir tür bulursun. Onun haricinde foruma belli bir zaman koyabilirsin takılma, yardım etme süren kalan zamanı kendine ayırabilirsin. Bunları demek istediğini düşünüyorum ama ifade edememiş sadece.

Epeydir yazıyorum :) , iyi forumlaşmalar.

Açılan her 10 konudan 9'unda kavga çıkıyor. Neden?
Vallahi ne diyim baktığım konuların yarısında tartışma geçiyor. İşiniz zor Allah kolaylık versin Moderatör arkadaşım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,519
Üyeler
167,504
Son üye
sasori
Top Bottom