- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes yaşımı biliyorKnk arkadaşa biraz ağır ve kırıcı olmamış. Mı hem yaşının küçük olfuğunu da söylemedi
11 yaşım
Herkes yaşımı biliyorKnk arkadaşa biraz ağır ve kırıcı olmamış. Mı hem yaşının küçük olfuğunu da söylemedi
.D kusura bakmasın o zaman o arkadaşHerkes yaşımı biliyor
11 yaşım
Yok dostum @KaanCK zaten daha önceden 11 yaşında olduğunu söylemişti. Bi de zaten anlar yahu onu kırmak için söylemediğimi ondan öyle yazdım.Knk arkadaşa biraz ağır ve kırıcı olmamış. Mı hem yaşının küçük olfuğunu da söylemedi
Ne yaparsın öyledir, onların gözünde adam olmak için liseye geç bak benim oğlum ne kazandı teyzesi diyip kolu komşuya duyurur.La işte Bilgisayardan anladımı biliyorlar sistem toplamama izin veriyorlar. Site kurmak istiyorum izin yok. Sanki onlar vercek parasını.
Troll?Arkadaş ile DC'den konuştuk troll olduğu kanısına vardım bilginize. Masrafları karşılayacağımı söyledim gerek yok gibisinden konuştu gitti
olum wşdçaşwflçaişwf telefonumu neden paylaşıyorsunTroll?
Abi ben senden karşlılamanı istemedim yalnız? Tavrında hiç hoş değildi. İyi günler.
Alıntıyı görüntüle
Yok dostum ne kusuru.Anladım kankam kusura bakma
Aklımda bi fikir var ama ne kadar işe yarar bilmiyorum, pek yaramaz ama göz boyayabilir.ikna taktiği söyleyin bea![]()
Söyle söyleYok dostum ne kusuru.
Aklımda bi fikir var ama ne kadar işe yarar bilmiyorum, pek yaramaz ama göz boyayabilir.
Benim babam bu işlere girmeye zorluyordu beni eski bilgisayarcı onun da sitesi vs varmış illa aç uğraş diyor ben de ne uğraşıcam gidip mta sw si açarım diyorum.Şans işiAz önce anneme sordum ne işe yaracak falan dedi. Kızdı. Parayı çöpten topluyoruz sanki falan dedi.
1 Ay 50TL öbür aylar 10TL vereceğim ya. Bir haber sitesi açmak istiyorum ona bile izin vermiyorlar.