Nasıl ikna ederim?

Sistem toplamayada şöyle ikna ettim: :D
Siz bana hiç güvenmiyorsanuz falan diyip ağladım anca ikna oldular çd

Knk arkadaşa biraz ağır ve kırıcı olmamış. Mı hem yaşının küçük olfuğunu da söylemedi
Yok dostum @KaanCK zaten daha önceden 11 yaşında olduğunu söylemişti. Bi de zaten anlar yahu onu kırmak için söylemediğimi ondan öyle yazdım.

ikna taktiği söyleyin bea :D

Arkadaş ile DC'den konuştuk troll olduğu kanısına vardım bilginize. Masrafları karşılayacağımı söyledim gerek yok gibisinden konuştu gitti

La işte Bilgisayardan anladımı biliyorlar sistem toplamama izin veriyorlar. Site kurmak istiyorum izin yok. Sanki onlar vercek parasını.
Ne yaparsın öyledir, onların gözünde adam olmak için liseye geç bak benim oğlum ne kazandı teyzesi diyip kolu komşuya duyurur.
Ondan sonra +9 ev reisi skilleri açılır, aileden destek alır güzelce işlerini yapabilirsin.

Arkadaş ile DC'den konuştuk troll olduğu kanısına vardım bilginize. Masrafları karşılayacağımı söyledim gerek yok gibisinden konuştu gitti
Troll?
Abi ben senden karşlılamanı istemedim yalnız? Tavrında hiç hoş değildi. İyi günler.

Az önce anneme sordum ne işe yaracak falan dedi. Kızdı. Parayı çöpten topluyoruz sanki falan dedi.

1 Ay 50TL öbür aylar 10TL vereceğim ya. Bir haber sitesi açmak istiyorum ona bile izin vermiyorlar.
Benim babam bu işlere girmeye zorluyordu beni eski bilgisayarcı onun da sitesi vs varmış illa aç uğraş diyor ben de ne uğraşıcam gidip mta sw si açarım diyorum.Şans işi :D

Geri