Ben bir psikolog değilim veya bu konu hangi meslek dalını ilgilendiriyorsa değilim ama bence iradeni kontrol edersen kendini odullerdin basarı oldugun vakit bu seni daha cok tesvik eder daha basarıya iter seni yani dedigim gibi ben bu konunun meslegini yapmıyorum sadece düşünce mi dedim uygulamak senin kararınArkadaşlar hayatımı düzenli hale getirmek istiyorum ama iradem güçlü değil hayatımda belirli bir disiplin yok nasıl sağlarım?
Ders çalışma
Yeni dil öğrenme
Spora gitmek vsvs konular yanıtlarınız için teşekkür ederim
askere gitmek o kadar çok disiplin sağlıyor ki ama yaşın küçük daha heraldeArkadaşlar hayatımı düzenli hale getirmek istiyorum ama iradem güçlü değil hayatımda belirli bir disiplin yok nasıl sağlarım?
Ders çalışma
Yeni dil öğrenme
Rez alayım aynı durumdayım üşengeç insan çok gördüm de benim kadarı yok yaniArkadaşlar hayatımı düzenli hale getirmek istiyorum ama iradem güçlü değil hayatımda belirli bir disiplin yok nasıl sağlarım?
Ders çalışma
Yeni dil öğrenme
Herkeste bu mekanizma farklı çalışıyor. Üstteki arkadaşın dediği gibi kendini odullendirmeyi deneyebilirsin ama bende bu çalışmaz. Kalkacaksın ve yapacaksın, olmuyor mu? O işin başında duracaksın. Spora gitmen gerekiyorsa git spor salonuna ve ben neden buradayım diye sor kendine. Ders mi çalışman gerekiyor? Ben neden bu eziyete katlanıyorum de. Calismayacaksam okumayayım diyebilirsin kendine. Elinden geleni yapmaya çalış her zaman, yapamazsan da üzülme. Disiplinini korumaya calis.Arkadaşlar hayatımı düzenli hale getirmek istiyorum ama iradem güçlü değil hayatımda belirli bir disiplin yok nasıl sağlarım?
Ders çalışma
Yeni dil öğrenme