Neler Yeni

Nasıl kendim olabilirim?

Tutulma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serap
Şimdi bir arkadaş var eskiden böyle değildin, kendin gibi davran vb. diyor. İyi de ben bence kendim gibiyim. Kafam karıştı.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
...
İnsanlar zamanla değişir. Siz de ki de normal bir değişimdir. Eğer illa sorunuza cevap arıyorsanız size şu 2 şeyi tavsiye edebilirim. Ya günlük tutmaya başlayın. Böylece kendinizi daha iyi tanımış olursunuz. Ya eski mesajlarınızı okuyun. Mesela size eskiden böyle değildin diyen arkadaşınıza eskiden yazdığınız mesajları okuyun. Eğer size aynı geliyorsa arkadaşınız bunu yanlış söylemiş ama farklı geliyorsa nasıl olduğunuza bakın, hangi haliniz daha iyise, o hale geçin. Bence değişmeniz kötü değil, kendiniz olmanız kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle olmanızdır.

olgunlaşmaya başlamışsındır çocuksu halin geçmiştir ya da her şeyin gırgırsa normal .Çok da takma değişmek normal yani nasıl mutluysan öyle ol anlaşamıyosan salla geç 1 gün sonra bile kimin yanımızda olacagını bilmiyoruz sonucta

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Meem
Başkalarını takmaya başladığın an benliğini kaybedersin. Öyle diyen arkadaşına “he” de geç.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Tuğra Yıldız
Şimdi bir arkadaş var eskiden böyle değildin, kendin gibi davran vb. diyor. İyi de ben bence kendim gibiyim. Kafam karıştı.
eger bunu diyen kisi ailenden veya cok yakin bir kisi olarak gordugun insan degilse ustteki arkadasin gibi kisa cevaplar vererek gecebilirsin cok kafaya takma gercekten sorun yaratir belki bugun degil ama ilerisini bilemezsin.

Top Bottom