Nasıl Kilo Alabilirim?

Sndjety

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333
15 yaşım, 1.80 boyum, 60 kilom var cidden düşük. Kendimden nefret etmeye başladım cidden. Nasıl güzel bir şekilde kilo ala bilirim? Evde her zaman bol bol yemek yemeye çalışıyorum, sürekli bir meyve tüketiyorum, fazla fazla yemeye çalışıyorum ama olmuyor. Ne yapa bilirim?

Yerinde dur hareket etme.

Çok ye, benim yerimede ye :) 🤌 kendine Burger felanda söyle zararlı olsada kilo aldıktan sonra yemezsin.

15 yaşım, 1.80 boyum, 60 kilom var cidden düşük. Kendimden nefret etmeye başladım cidden. Nasıl güzel bir şekilde kilo ala bilirim? Evde her zaman bol bol yemek yemeye çalışıyorum, sürekli bir meyve tüketiyorum, fazla fazla yemeye çalışıyorum ama olmuyor. Ne yapa bilirim?
kanka yapmaaaaaaaa bende senın gıbıydım allah belasını versın kılonun 85 kılo oldum sakın bosver zayıf kal nolur bak almaya calısma bosveeeeeer

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
Sadece kilo istiyorsan hayvan gibi patlamış mısır cips çikolata ye
Kiloları sağlıklı istiyorsan eve bir dumbel seti al istersen bir de halter al 2.elden bit pazarından filan hem evde omuz arka kol filan çalışırsın hem de kas kütlesi kazanırsınc

kanka yapmaaaaaaaa bende senın gıbıydım allah belasını versın kılonun 85 kılo oldum sakın bosver zayıf kal nolur bak almaya calısma bosveeeeeer
Düzgün ve sağlıklı bir şekilde alırsa hiçbir şey olmaz.

Bir zamanlar eskiden kilolu bir çocuktum ama kilo vermek için 17-18 yaşıma kadar bekledim büyüme cağında kilo vermedim çünkü büyüme cağımı tamamlamam gerekiyordu sende aynı şekilde kilo almak için en azından 18 yaşına kadar bekle kilo almak için benim önerim büyümeni tamamladığında fitness'a yazılman eğer imkanın varsa personal trainer tutmanı yoksa çevrende varsa bilen birine sormanı veya internettende bilgi bulabilirsin şimdilik en azından kendini fazla yemeğe de verme yemeni de kesme yeri geldiğinde tatlını da ye yemeğini de ye :) bir de kan tahlili yaptırmanı öneririm belki troid hormonlarıyla ilgili bir sıkıntı olabilir.

Spora gitmeni öneririm öyle her şeyi yiyeyim deme

Geri