Neler Yeni

🔴NASIL KİLO ALIRIM???

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Alamazsın diye birsey yok ben aldım benim gibi evde oturup sadece spor için hareket eden biri bu şekilde alabilir tabi daha hızlı almak için daha fazla yemek lazım
kanka senin yag yakman icin gunluk kalori ihtiyacindan az alman lazim kilo yani yag almak icinse daha fazla kalori alman gerek bu kadar kisa ve net bir erkeginde ortama desek ihtiyaci 2.6k civari kalori sen ne kadar istersen evde otur yinede o kaloriyi tamamlamazsan kilo almazsin , kalori alipta evde oturmakta mantiksiz birsey cok fazla yaglanirsin obez olursun hafta 4-5 agirlik antremanini yaparsin kondisyona 2-3 gun kardio yaparsin yemeginide temiz yaparsin minimum derecede yaglanarak kilo alirsin.

ReyMysterio619

80+ Bronze
Alamazsın diye birsey yok ben aldım benim gibi evde oturup sadece spor için hareket eden biri bu şekilde alabilir tabi daha hızlı almak için daha fazla yemek lazım
Ben de çoğu gün evdeyim ve hareket etmiyorum neredeyse. Dediklerini uygulayacağım teşekkürler

wiearLy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Onur Özdemir
Bende 21 yaşındayım. Geçen yaz 1.82 boy 59 kiloydum ve aşırı çok yiyordum alamıyordum. Spora başladığımda 70 kiloya kadar geldim fakat benim yeme tarzım kusturma seviyesine gelene kadardı. Sporu yaptıktan sonra eve geldiğimde 10 tane yumurta fıstık badem vs. çok yedim ve protein olarak sadece creatine kullandım. creatinin kiloya bi faydası yok fakat enerji verdiğinden sporda işime yaradı. yani diyeceğim sporsuz ve normal yediğinin fazlasını yemezsen kilo alman çok zor. Vucudun zayıf olsa da spor yaptığın için omuzların ve fiziğin genişler ama zayıf olduğun için yine zargana gözükürsün :) yemek yemeyi ihmal etme mideni tut ve devam et işin sonunda başardığında gerçekten farkı arkadaşların söylediğinde göreceksin ve bu seni mutlu edecek.

ReyMysterio619

80+ Bronze
Bende 21 yaşındayım. Geçen yaz 1.82 boy 59 kiloydum ve aşırı çok yiyordum alamıyordum. Spora başladığımda 70 kiloya kadar geldim fakat benim yeme tarzım kusturma seviyesine gelene kadardı. Sporu yaptıktan sonra eve geldiğimde 10 tane yumurta fıstık badem vs. çok yedim ve protein olarak sadece creatine kullandım. creatinin kiloya bi faydası yok fakat enerji verdiğinden sporda işime yaradı. yani diyeceğim sporsuz ve normal yediğinin fazlasını yemezsen kilo alman çok zor. Vucudun zayıf olsa da spor yaptığın için omuzların ve fiziğin genişler ama zayıf olduğun için yine zargana gözükürsün :) yemek yemeyi ihmal etme mideni tut ve devam et işin sonunda başardığında gerçekten farkı arkadaşların söylediğinde göreceksin ve bu seni mutlu edecek.
Neredeyse aynı kilolardaymışız ben aslında böyle iyiyim sanıyordum ama birkaç tane kız okuldayken çok dalga falan geçiyorlardı. O yüzden okul açılana kadar hem kütlemi arttırmam hem de biraz daha kalıplı görünmem lazım. Creatin veya protein tozu gibi harici şeylere ailem laf ediyor ne kadar anlatmaya çalışsam da umarım senin gibi olurum ben de...

wiearLy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Onur Özdemir
Neredeyse aynı kilolardaymışız ben aslında böyle iyiyim sanıyordum ama birkaç tane kız okuldayken çok dalga falan geçiyorlardı. O yüzden okul açılana kadar hem kütlemi arttırmam hem de biraz daha kalıplı görünmem lazım. Creatin veya protein tozu gibi harici şeylere ailem laf ediyor ne kadar anlatmaya çalışsam da umarım senin gibi olurum ben de...
Benim de ailem proteine laf ettiğinden creatine başvurdum zaten. creatine diğer protein tozları gibi bişey değil. vitamin gibi düşün spordan sonra veya spordan yarım saat önce içiyorsun vucüduna herhangi bi zararı yok sadece fazla su içmen lazım.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,743
İsim
Hacı
Abur cubur ye, enerji içeceği iç kilo alırsın.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
16 yaşındayım boyum 182 kilom 57-58 arası. Yiyiyorum yiyiyorum Kilo alamıyorum. Kilo alıp sonra onları kasa çevirmek istiyorum bileklerim çok ince geliyo, işaret ve baş parmağımı birleştirebiliyorum bileğimde. En azından 65-68 kiloları görmek istiyorum Eylül ayına kadar yapabilir miyim.
bro fazla yürüme günde 5 öğün 1 öğün mutlaka fast food olacak şekilde ye hayvan gibi oluyorsun ben öyle yapmıştım ama yağlanma yapar haberin olsun fit olmaz :D

ReyMysterio619

80+ Bronze
bro fazla yürüme günde 5 öğün 1 öğün mutlaka fast food olacak şekilde ye hayvan gibi oluyorsun ben öyle yapmıştım ama yağlanma yapar haberin olsun fit olmaz :D
Her sabah 1 tam ekmek yersem öğle yemeğinde de yarım akşam da yarım yesem öğünlerde de kusana kadar yesem bir de spor yapsam olur sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abur cubur ye, enerji içeceği iç kilo alırsın.
Hiç sevmiyorum. 1 sene önce her gün 1lt kola teklerdim hiçbir faydasını görmedim.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bol bol ye bide sımsıkı spor yap.
Bu videoda çocuk 1 yıla ne hale gelmiş bi bak. Bilek güreşinde kendisinden daha büyüklerin kolunu yeniyor.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Her sabah 1 tam ekmek yersem öğle yemeğinde de yarım akşam da yarım yesem öğünlerde de kusana kadar yesem bir de spor yapsam olur sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç sevmiyorum. 1 sene önce her gün 1lt kola teklerdim hiçbir faydasını görmedim.
kral her sabah 1 ekmek fix zaten ama yarım ekmekleri ben zevkine yiyordum sarelle ekmek akıyordu 2 defa falan

Top Bottom