Neler Yeni

Nasıl kilo verebilirim yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Furkan Atasoy
Merhaba arkadaşlar 14 yaşındayım boyum 170 kilom 77 arkadaşlarımın hepsi yakışıklı adamsın kilo versen çok iyi olursun diyorlar birçok kez diyet yaptım hedefime ulaştığım oldu ancak çok hızlı kilo alıyorum gym e gitmek istiyorum ama sadece kardiyo yapmak çok sıkıcı oluyor ağırlığın altına girme boyun uzamaz diyolar ne yapacağımı bilmiyorum. yardım edermisiniz nasıl kilo verebilirim

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,179
İsim
Emre siyah
az yiyiyp egzersiz yaparak verirsin 300-400 kalori açığı bırakcan

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ege Y.
yürüyüşe çık her gün 1 km yürü

wamp06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan
yürüyüşe çık her gün 1 km yürü
Hergün 10km + 1 saat egzersizle yağlı yicek yok. 20 günde 15 kilo verdim 69 kiloya düştüm ama vitaminsiz gibi değil kas kütlem belli ediyor zayıf gibi değilim. Yani cılız değilim

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Furkan Atasoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hergün 10km + 1 saat egzersizle yağlı yicek yok. 20 günde 15 kilo verdim 69 kiloya düştüm ama vitaminsiz gibi değil kas kütlem belli ediyor zayıf gibi değilim. Yani cılız değilim
okul falanda var 10km biraz zor olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Alperen Yılmaz
Merhaba arkadaşlar 14 yaşındayım boyum 170 kilom 77 arkadaşlarımın hepsi yakışıklı adamsın kilo versen çok iyi olursun diyorlar birçok kez diyet yaptım hedefime ulaştığım oldu ancak çok hızlı kilo alıyorum gym e gitmek istiyorum ama sadece kardiyo yapmak çok sıkıcı oluyor ağırlığın altına girme boyun uzamaz diyolar ne yapacağımı bilmiyorum. yardım edermisiniz nasıl kilo verebilirim
Günlük 1 veya yarım saat yürüyüş yap ekmek yeme bi de spora git dal gibi olursun

Top Bottom