Arkadaşlar 5-6 kilo fazlam var bir türlü kilo veremiyorum günde 6000-14000 adın atıyorum beslenme şeklimi değiştirmem gerektiğini düşünüyorum nasıl kilo verebilirim birkaç öneri verirseniz çok mutlu olurum
Bi zahmet degistir beslenme duzenin kotu olursa zaten gunde 100k adim da atsan kilo veremezsinArkadaşlar 5-6 kilo fazlam var bir türlü kilo veremiyorum günde 6000-14000 adın atıyorum beslenme şeklimi değiştirmem gerektiğini düşünüyorum nasıl kilo verebilirim birkaç öneri verirseniz çok mutlu olurum
Boy kilo kaç hocamArkadaşlar 5-6 kilo fazlam var bir türlü kilo veremiyorum günde 6000-14000 adın atıyorum beslenme şeklimi değiştirmem gerektiğini düşünüyorum nasıl kilo verebilirim birkaç öneri verirseniz çok mutlu olurum
166cm 67 kgBoy kilo kaç hocam
bol bol su iç spor yapArkadaşlar 5-6 kilo fazlam var bir türlü kilo veremiyorum günde 6000-14000 adın atıyorum beslenme şeklimi değiştirmem gerektiğini düşünüyorum nasıl kilo verebilirim birkaç öneri verirseniz çok mutlu olurum
bence kilon ve boyun iyi verecek bir şey yok166cm 67 kg
Masadan doymadan kalk doymaya yakın dan önce sal ekmeği hayatından çıkar çorba iç gerekiyorsa sadece ben öyle yapıyorumArkadaşlar 5-6 kilo fazlam var bir türlü kilo veremiyorum günde 6000-14000 adın atıyorum beslenme şeklimi değiştirmem gerektiğini düşünüyorum nasıl kilo verebilirim birkaç öneri verirseniz çok mutlu olurum
Hocam benim spora başlayalı hemen hemen 2 ay oldu ve omuzlar kollar yani çoğu yer şekil aldı ve büyüdü sizin gibi olmam kaç yılımı alır?Bi zahmet degistir beslenme duzenin kotu olursa zaten gunde 100k adim da atsan kilo veremezsin
7-8 ay maxHocam benim spora başlayalı hemen hemen 2 ay oldu ve omuzlar kollar yani çoğu yer şekil aldı ve büyüdü sizin gibi olmam kaç yılımı alır?
bende kilo vermeye çalışıyorum ve şuana kadar 6 kilo verdim hedefim ise 8 kilo daha vermek neyse knk sana tavsiyem kesinlikle spor yapman,abur cuburu nerdeyse hiç yememen yersen de çok az yemen ve ekstra olarak ben her gün okula götürmek için ev de sağlıklı şeyler hazırlamaya başladım ve şuana kadar en rahat götürebileceğin şeyin tarifini vereyim. bir kaba 5 yemek kaşığı yulaf , 5 yemek kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı bal,içine bolca muz ya da elma ve yarım cay kaşığı tarçın (meyve ve tarçın oranını sen ayarlarsın ama ben meyveyi bol koyuyorum tarçını da abartmayacak şekil de koyuyorum çünkü tarçın koyunca hem kokusu güzel oluyor hem de bence biraz lezzet katıyor) dediğim gibi sende bunu yapıp bir kaba koyup götürebilirsin ve tadı da gayet lezzetli ve baya proteinli ve lifliArkadaşlar 5-6 kilo fazlam var bir türlü kilo veremiyorum günde 6000-14000 adın atıyorum beslenme şeklimi değiştirmem gerektiğini düşünüyorum nasıl kilo verebilirim birkaç öneri verirseniz çok mutlu olurum