Neler Yeni

Nasıl kilo veririm YARDIM

Kamil0.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kamil Genç
Arkadaşlar 5-6 kilo fazlam var bir türlü kilo veremiyorum günde 6000-14000 adın atıyorum beslenme şeklimi değiştirmem gerektiğini düşünüyorum nasıl kilo verebilirim birkaç öneri verirseniz çok mutlu olurum

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Beslenme - cardio - düzenli spor tüm vücut seklinde olucak başlarda oldukça az kalorili besinler daha sonrasinda ilerlemene göre ayarlarsın

Berke Fitness

80+ Bronze
Arkadaşlar 5-6 kilo fazlam var bir türlü kilo veremiyorum günde 6000-14000 adın atıyorum beslenme şeklimi değiştirmem gerektiğini düşünüyorum nasıl kilo verebilirim birkaç öneri verirseniz çok mutlu olurum
Bi zahmet degistir beslenme duzenin kotu olursa zaten gunde 100k adim da atsan kilo veremezsin

emoemir09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emirhan Kahyaoğlu
Boy kilo kaç hocam

neves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Can Seven
Beslenme emin ol spordan daha önemli abur cuburu kesinlikle kes yemeklerde tereyağı kullanma haftada bir haşlanmış pilav tüket akşam yemeğinde her zaman salata olsun o öğünde yediklerini dengelemelisin et olup salata olmassa sıkıntı zaten. Sonra her acıktığında bir şey yeme sabretmeyi öğrenmen gerek başta zorlar ama alışırsın. imkanın oldukça şekerden uzak durmaya çalış ama çaya kahveye kattığın şeker dokunmaz but yememelisin yağlıdır sıkıntı olur imkanın yettiği kadar tavuk göğsü yemeni öneririm. Şuanda aklıma gelenler bunlar hocam ben bu şekilde 96 kilodan 78 buçuğa düştüm inceldim gerçekten boyuma göre çok ideal bir kilodayım.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Masadan doymadan kalk doymaya yakın dan önce sal ekmeği hayatından çıkar çorba iç gerekiyorsa sadece ben öyle yapıyorum

Kamil0.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kamil Genç
Hepinize görüşleri için teşekkürler

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
bende kilo vermeye çalışıyorum ve şuana kadar 6 kilo verdim hedefim ise 8 kilo daha vermek neyse knk sana tavsiyem kesinlikle spor yapman,abur cuburu nerdeyse hiç yememen yersen de çok az yemen ve ekstra olarak ben her gün okula götürmek için ev de sağlıklı şeyler hazırlamaya başladım ve şuana kadar en rahat götürebileceğin şeyin tarifini vereyim. bir kaba 5 yemek kaşığı yulaf , 5 yemek kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı bal,içine bolca muz ya da elma ve yarım cay kaşığı tarçın (meyve ve tarçın oranını sen ayarlarsın ama ben meyveyi bol koyuyorum tarçını da abartmayacak şekil de koyuyorum çünkü tarçın koyunca hem kokusu güzel oluyor hem de bence biraz lezzet katıyor) dediğim gibi sende bunu yapıp bir kaba koyup götürebilirsin ve tadı da gayet lezzetli ve baya proteinli ve lifli

Top Bottom