Craig Silvey yazarının Tanrının Unutulan Çocukları kitabını da tavsiye ederim ben beğendimBende genelde biyografi kitapları okurdum ama şuandan itibaren farklı kitaplara yöneleceğim.
Yaşın kaç oda önemli ben 14 yaşındayım ama merak etme önerdiğim kitaplar bebek kitabı değil .Sen araştır kitapları öyle al.şuan hemen kitapları alasım geldi çok teşekkür ederim
Evet bu kitabı duymuştum.Craig Silvey yazarının Tanrının Unutulan Çocukları kitabını da tavsiye ederim ben beğendim
Daha önce hiç biyografi kitabı okumamıştım araştırırım.Evet bu kitabı duymuştum.
En son okuduğum kitap Roberto Escobarın yazdığı Kardeşim Escobar adlı kitaptı Pablo Escobarın hayatını anlatıyor.Eğer biyografi kitaplarını seviyorsan bunu önerebilirim.
Daha yeni dediğim gibi Roberto Escobarın yazdığı Kardeşim Escobar adlı kitap ünlü uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobarın hayatını anlatıyor.bana tamamen gerçek hayat gezi veya hayat hikayesi aşırı sürükleyici güzel bi kitap önerir misiniz? hayat hikayesi olucak gerçek hayat aşırı çilekeş bi hikayede olmasın
beni sarmaz o şekil değil normal bizim gibi okula gidiyor geliyor günlük yaşantısını anlatıyor böyle blogumsu gibiDaha yeni dediğim gibi Roberto Escobarın yazdığı Kardeşim Escobar adlı kitap ünlü uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobarın hayatını anlatıyor.
Evet bence de haklısın.Mars diye bir kitap okumuştum ardından filmini izledim ama kitapta yaşanan olayların sadece yüzde 25 idi.Andy Mulligan çöplük kitabı güzel bir kitap .Filmi de var ama kitap varken filme pek gerek kalmıyor bence .Ve okuduğum kitapların filmini izleyince konu eksik geliyor .
Öyle kıtaplar var mı ?O zaman oyun kitapları oku benim gibi; Witcher serisi, Metro serisi vs. bir sürü seri var.