- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşım 14 Hatta annemlere diyorum istiyeyim diye izin vermiyorlaryaş kaç bro ? vermiyorlarsa polise git şikayet et yasal yollardan almaya çalış .
Yaşım 14 Hatta annemlere diyorum istiyeyim diye izin vermiyorlaryaş kaç bro ? vermiyorlarsa polise git şikayet et yasal yollardan almaya çalış .
sen iste bence 5k para az değil orta halli sistem kurdurur adama. aileni ikna et ve paranı iste benceYaşım 14 Hatta annemlere diyorum istiyeyim diye izin vermiyorlar
Para mı alsam dolar ya da euro ya çeviricem düşünce sonra da yükselince de TL öylelikle de param artçak (aklımdaki bir yöntem bu uzun zaman önce aklıma gelmişti ama bence güzel yöntem ama başka yöntemlerede arıyorum) verseler ama iştesen iste bence 5k para az değil orta halli sistem kurdurur adama. aileni ikna et ve paranı iste bence
Tak diye olmuyor dostum o işler maalesef 6 ay bekledim sonunda istediğim sisteme kavuştum.3 Senedir patates PC kullanıyorum o yüzden bir an evvel yeni PC almak istiyorum.
Zaten bir süre beklemeye razıyım ben de biliyorum hemen olmayacağınıTak diye olmuyor dostum o işler maalesef 6 ay bekledim sonunda istediğim sisteme kavuştum.
Öğrencilik için bursluluk sınavı en mantıklı çözüm.Zaten bir süre beklemeye razıyım ben de biliyorum hemen olmayacağını
Önceki sayfalara giderek sistemime bakabilirsin sonra anlarsın neden PC istediğimiŞu PC alma olayına nedense çok takılıyor olduğunu düşünüyorum bazılarının. Bilmiyorum tabi farklı da olabilir.
İlk sayfasından itibaren okudum.Önceki sayfalara giderek sistemime bakabilirsin sonra anlarsın neden PC istediğimi
YTD YTDPC sat dogecoin e yatır
(!)
reklam izleyip para kazanma siteleri var benimde laptop kötü durum da yok ama derslerine falan çalış ya bursululuğu kazan yada telefonun varsa miningcilik yap ben yapıyorum mesela crypto tab adında bir uygulamaYa tamam biraz uğraştırıcı olsun yani internetten falan bir şeyler yaparak kazanamazmıyım
ingilizceyi baştan sona iyi biliyorsan çevirmencilik yapabilirsinİnternetten falan yapabileceğim işler yok mu (hemen hemen her şeyden anlar ve elim yatkındır)
olum benim sistem daha kötü snoyuncuda 60fps oynuym sen kaç alıyonAmacım tek oyun oynamak değil. Şu an bende olan PC ile artık hiçbir şey yapılmıyor. Hem tasarım yapmak ve bazı ders ile alakalı şeylerlen de uğraşacağım sistem şöyle;
İşlemci: Intel Celeron N3450
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 500
Ram: 4GB DDR3 1600MHz
Depolama: SandiskDF4064
Böyle bir sistem ile ne yapam ve bu sistemi 3 senedir 6.Sınıftan beri kullanıyorum.
Bende de hemen hemen öyleolum benim sistem daha kötü snoyuncuda 60fps oynuym sen kaç alıyon