Öneri Nasıl Para Kazanırım?

sen iste bence 5k para az değil orta halli sistem kurdurur adama. aileni ikna et ve paranı iste bence
Para mı alsam dolar ya da euro ya çeviricem düşünce sonra da yükselince de TL öylelikle de param artçak (aklımdaki bir yöntem bu uzun zaman önce aklıma gelmişti ama bence güzel yöntem ama başka yöntemlerede arıyorum) verseler ama işte

Şu PC alma olayına nedense çok takılıyor olduğunu düşünüyorum bazılarının. Bilmiyorum tabi farklı da olabilir.

8 sene HD3000'li sistemle idare ettim. Sonra PS kafede çalıştım sistem aldım. Bu arada bilgisayar alacak parayı internetten kazanmayı unut.

Ya tamam biraz uğraştırıcı olsun yani internetten falan bir şeyler yaparak kazanamazmıyım
reklam izleyip para kazanma siteleri var benimde laptop kötü durum da yok ama derslerine falan çalış ya bursululuğu kazan yada telefonun varsa miningcilik yap ben yapıyorum mesela crypto tab adında bir uygulama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten falan yapabileceğim işler yok mu (hemen hemen her şeyden anlar ve elim yatkındır)
ingilizceyi baştan sona iyi biliyorsan çevirmencilik yapabilirsin
not:google çeviri işe yaramaz tam olarak çevirmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amacım tek oyun oynamak değil. Şu an bende olan PC ile artık hiçbir şey yapılmıyor. Hem tasarım yapmak ve bazı ders ile alakalı şeylerlen de uğraşacağım sistem şöyle;

İşlemci: Intel Celeron N3450
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 500
Ram: 4GB DDR3 1600MHz
Depolama: SandiskDF4064

Böyle bir sistem ile ne yapam ve bu sistemi 3 senedir 6.Sınıftan beri kullanıyorum.
olum benim sistem daha kötü snoyuncuda 60fps oynuym sen kaç alıyon

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,825
Üyeler
191,174
Son üye
oguzcnzngn
Geri