Yardım Nasıl RAM almalıyım

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
İnternette bi siteden baktığımda sistem valorant ve csgo için yeterli gözüküyor fakat ram tek sıkıntı 0 mı 2.el mi ram almalıyım ve kaç gb almalıyım geçiçi olarak kullanıcam bu pc yi belki yazın yeni pc alabilirim şuan csgo ya girdim mi 2 3 dk sonra map yüklenirken bianda kapanıyor ben ramden dolayıdır diyorum hangi rami almalıyım

Ekler

• q.webp
    q.webp
    39.8 KB · Hit: 65
  • w.webp
    w.webp
    38.9 KB · Hit: 69
yardım edicek yok mu

hiç bir fikrim yok keşke yardım eden olsa

RAM'den olmayabilir. Sistem genel olarak yetersiz zaten CSGO için. 60 FPS'i çok göremezsin görsen bile bi' sis bombası atıldığı zaman FPS'in düşer.

tamam valorant ta mı kaldırmaz sadece ram istiyorum ne alıcağımı bilmiyorum

3gb ram görünüyor 2+1 şeklinde sistem alınmıştır. yapman gereken anakartının desteklediği max ram miktarını ve max mhz hızını bulup buna göre alman ama ben onlarla uğraşamam diyorsan sistemindeki 2 gblık olan ramin aynısından bir tane daha alarak 4 gb yapabilirsin csgo sistem gereksinimi için 4 gb yetiyor diye görünüyor valorantı bilemem

valorant da 4gb istiyorda dediğin şeylere nerden bakabilirim max şeylere

aida64 extreme diye bir uygulama vardı galiba orada bir sekmede yazıyor olması lazım. çok önce bende bakmıştım ama şimdi programın hangi kısmıydı hatırlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakartın modelini internette kontrol edip bulunabilir belki eski olunca bulması zor oluyor biraz
eğer anakartın buysa g31m-es2l
çift kanal ddr2 1066 mhz destekliyor

bu da ddr2 için max 2+2 lik toplam 4 gb ram olanağı veriyor

Son düzenleme:
anakartın ismini yazıp kaç gb ram destekliyor dediğinde de 4gb diyor teşekkür ederim yardımın için keşke bi 6 falan olsaydı

ve bişi daha danışmak istiyorum bu pc sence kaça satılır

sallıyorum ama 750tl ile 1000 tl olsa satarım umarım o fiyatlara yakındır internetten fiyatlara bakmaya çalışacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,372
Üyeler
188,090
Son üye
askdkdme
Geri