Nasıl Satış Yaparım Öneri Lazım

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
573
Kuru kayisi satmak istiyorum. Shopier hesabı açtım ürünlerin fotoğrafını çektim her 1-2-3-5 kg lık seçenekler yaptım. Sadece bir logo yaptım instagram hesabı açtım tiktok hesabı açtım. Kuru kayısınin faydaları ile ilgili bir video paylaştım. Yani bilindik adımları attım bundan sonra neler yapmam lazım nasıl alıcı kitlenin önüne düşerim sipariş alırım. Fiyatlarım piyasa fiyatından hemen hemen yarı yarıya daha düşük sebebi doğrudan üretici olarak satıyorum mağazalardaki gibi ürünlere glikoz surubu yumuşatıcı renklendirici falan katılmamış haliyle satışa koydum. Yani renk olarak piyasadakilerden bir tık daha solgun ve sert kayısı.

bence trendyola falan koy

1 ton kuru kayisin yoksa internetten satmayla uğraşma, çok dışarıda dolaşıp sat

bence trendyola falan koy
onun için şirket açmam lazım muhasebeci tutmam lazım ben o kadar büyük stoğa sahip değilim elimdeki stoğu tatmin edici bir sürede bitirebilirsem ve hedeflediğim kara ulaşırsam ancak o zaman işleri büyütebilirim şuanda trendyol hepsiburada hesabı açmak elimdeki stoğun karının hepsinin oraya gitmesi demek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 ton kuru kayisin yoksa internetten satmayla uğraşma, çok dışarıda dolaşıp sat
yaklaşık 500 kilo var başka bir yerde yaşasam öyle yapardım ama malatyada dışarıda seyyar kayısı satmak imkansız 1 ayda 5 kilo satamazsın sebebi herkesin zaten bahçesi var. dışarıdan gelen insanlarda dükkanlardaki paketli ürünleri tercih eder. ben eğer internetten iyi kötü bir satış yapabilirsem buradan zaten toptan kayısı alımı yaparım

İşleyip katma değerli satmak istiyorsan:
Hepsini kuru kayısı reçeli yap 300-400er gram kavanozlara doldur, üstüne hasır bez koy hasır iple bağla, etiket yapıştır. Sonra aileden kadın birinin adına "kadın girişimci" desteği olan e-ticaret sitelerinde satışa koy. Düşük şekerli yaparsan (500kg kayısıya 250kg şeker) hem insanı baymayacağından alan daha hızlı bitirir tekrar sipariş eder hem de stok hızlı biter. Su miktarıyla birlikte toplam 1 ton reçel olur elinde ortalama, 400er gramlık kavanoza atsan 2500 kavanoz reçel olur. Kavanozunu 300'e koyarsın 750.000 lira eder. 300 gramını 350ye koyan da var 5 kilosunu 500e koyan da var. Bizim insanımız kaliteye bakmıyor çok. O nedenle satılmama riski var.

Diğer aklıma gelen de lokum kutusu gibi kutular alacaksın toptan, kayısıları ortadan kesip içine fıstık badem fındık falan dolduracaksın paket yapacaksın. Süsleyip satacaksın.

Direkt satmak istiyorsan:
Facebook hesabı aç oradan önüne geleni arkadaş ekle. Grup falan bul. Bu işler facebookta daha çok dönüyor. Bastıra bastıra yaz %80 brix tam kuru katkısız kayısı falan de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,315
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri