Samet Temel
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Beyler ben 10.sınıftayım sınavlar geliyor. Acaba sınavlara girmemek yada daha sonra girmek gibi bir yol var mı? Yaratıcı fikirlere açığım.
Öncelikle bir raporun olmadan girmemezlik yaparsan. Çakarlar 0 puanı. O zaman sınavdan 10 alsam bile kardı dersin. Yani raporsuz gitmemeyi düşünme bile.Beyler ben 10.sınıftayım sınavlar geliyor. Acaba sınavlara girmemek yada daha sonra girmek gibi bir yol var mı? Yaratıcı fikirlere açığım.
ziya bey dediki dün akşam bu sınavı ölsekde dönsekte yapacagız dönüşü yokYapılan açıklamalardan çıkardığıma göre yatak döşek yatıyo olsan bile![]()
Bu ertelenmeyeceği anlamına gelmiyor. İptal edilmiyeceğini zaten biliyorduk, boşuna söylemiş.ziya bey dediki dün akşam bu sınavı ölsekde dönsekte yapacagız dönüşü yok
1 mart için söyledi amaBu ertelenmeyeceği anlamına gelmiyor. İptal edilmiyeceğini zaten biliyorduk, boşuna söylemiş.
Doktor tanıdığın varsa rapor yazdır 14 günlükBeyler ben 10.sınıftayım sınavlar geliyor. Acaba sınavlara girmemek yada daha sonra girmek gibi bir yol var mı? Yaratıcı fikirlere açığım.
Korona kap ve kaptığını ispatla.Beyler ben 10.sınıftayım sınavlar geliyor. Acaba sınavlara girmemek yada daha sonra girmek gibi bir yol var mı? Yaratıcı fikirlere açığım.