Neler Yeni

NASIL SOLAK OLABİLİRİM (AYAK)

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Yani solak olmaktan kastım örnek veriyorum futbol oynarken sol ayağımı nasıl sağ ayağım gibi kullanabilirim hiçbir fikrim yok sadece birkaç taktiğe ihtiyacım var.

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
düz bir duvara yakından sol ayağınla pas ver top sana geri dönsün her gün gittikçe daha da uzaklaşarak duvar pası yap ayak içini kullanmayı öğrendiğinde adımlama yapmayı öğren sonra ayağın dışıyla çalış ve sol ayağınla top sür her gün 30 dk yapsan yeterli 1 ay içinde geliştirirsin bende kendi kendime yapa yapa çift ayak oldum gün geçtikçe iki ayağınıda çok iyi kullanıyosun

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Yani solak olmaktan kastım örnek veriyorum futbol oynarken sol ayağımı nasıl sağ ayağım gibi kullanabilirim hiçbir fikrim yok sadece birkaç taktiğe ihtiyacım var.
ben solağım şut çekerken sadece ayak dışı sol ayağımı kullanıyorum diğer vuruşlarda sağ ayak içi vuruyorum küçüklükten kalma bir alışkanlık topu hangi ayakla sürersen o ayağın bilekleri fazla gelişir topa daha iyi vurursun

QWuiet

80+ Bronze
6 yaşındaki kardeşim kaleye geçiyordu bende bı 5M sol ayakla şut çekiyordum
(Sağ kullanıuorum)

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler deneyeceğim bunları.
Mesaj otomatik birleştirildi: