Neler Yeni

Nasıl tanışıyorsunuz?

yanlis anlasilmazsin fakat hanimefendi bunu Merhaba, sevgiliniz yoksa ben talibim olarak anlayabilir en basit ve nazik sekilde merhaba ile girersen hem normal baslangic hemde yanlis anlasilma gibi bir problem olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eger 34 yasinda degilsen ve 14 sene once 20 degilsen bana gayet normal geldi
14 sene önce 5 yaşındaydım be

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Ahmet Yıldırım
yanlis anlasilmazsin fakat hanimefendi bunu Merhaba, sevgiliniz yoksa ben talibim olarak anlayabilir en basit ve nazik sekilde merhaba ile girersen hem normal baslangic hemde yanlis anlasilma gibi bir problem olmaz.
Amacım zaten niyetimi tam olarak belli etmek. Yanlış anlama kısmını daha çok kotü niyetli olarak anlar mı diye sormuştum. Yani arkadaş olmak istemiyorum.

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Tuğra Yıldız
Amacım zaten niyetimi tam olarak belli etmek. Yanlış anlama kısmını daha çok kotü niyetli olarak anlar mı diye sormuştum. Yani arkadaş olmak istemiyorum.
hocam birbirinizi tanimadan nasil bir iliski dusunuyorsunuz belki guzelligi kadar ici iyi degildir.

tyrong

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
aizen sosuke
Merhabalar, hoşlandığım bir hanımefendi var. Yaşı muhtemelen 2 ya da 3 yaş benden büyük. Hiç yüz yüze diyaloğum olmadı, tanışmayı çok istiyorum ama nasıl tanışacağımı bilmiyorum. Yani birden gidip "Merhaba tanışabilir miyiz?" demem çok absürt olacak gibi geliyor. Ayrıca yaşının benden büyük olması sebebiyle de, beni küçümseyecek korkusuyla adım atamıyorum. Sevgiliniz veya eşiniz varsa, nasıl tanıştınız? Kız üyeler varsa onların tavsiyede bulunması çok olumlu olur.
aga direksoru yom eger shaco main se direk tanışıo valla

14 yıl önce birisi bana "sen ne kadar tatlısın" demişti sonra da pamuk şeker aldı tesadüf mü?
hızır alehisselam olmasın

Son düzenleme:

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Ahmet Yıldırım
hocam birbirinizi tanimadan nasil bir iliski dusunuyorsunuz belki guzelligi kadar ici iyi degildir.
Zaten tanımak için tanışıyorum ya işte. Bu arkadaş olma vesilesiyle olmasın istiyorum

Clayz

80+ Silver
Yok hiçbir bağlantımız yok. Biliyorum tek bir kişiyle tanışmayacağım ama yine de bu tür şeyler bende ağır etkiler bırakıyor. Bazı özgüven problemleri, uzun süre bıkkınlık oluyor. O yüzden korkmadan aksiyonda bulunmam biraz imkansız.

22 yaşındayım.

Benden büyük ama ben benden büyük olmasını daha çok istiyorum. Hayata karşı daha gerçekçi ve beni daha sahiplenici olacağına inanıyorum. Güzel de bir hanımefendi, ben yakışıklı mıyım bilmiyorum ama sanki o prenses ben de köyde yaşayan bir köyluymüşüm gibi bana üstten bakar gibi hissediyorum.

Mesela şöyle söylesem. "Merhaba, konuştuğunuz biri yoksa sizinle tanışmayı çok isterim." Desem yanlış anlaşılmam değil mi?
hocam yanlıs anlama ama sen sevgılı degılde 2.annen olsun ıstıyorsun onu boyle seylerden kadınlar nefret eder genellıkle :D

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Ahmet Yıldırım
hocam yanlıs anlama ama sen sevgılı degılde 2.annen olsun ıstıyorsun onu boyle seylerden kadınlar nefret eder genellıkle :D
Hayır o şekilde değil. Yol gösteren, gerektiği yerde ağır başlı olan, sahiplenen anlamında anneliği kullandım.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Hayır o şekilde değil. Yol gösteren, gerektiği yerde ağır başlı olan, sahiplenen anlamında anneliği kullandım.
Umarım tanışırsınız hocam, kendisi de zaten anlayışla karşılar instagram üzerinden yaz istersen merhaba gibisinden konuşmaya gir hafiften anlayış gösterir zaten ama mümkünse yüz yüze konuşma olayı yüz yüze konuşman daha iyi olur.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Ahmet Yıldırım
Umarım tanışırsınız hocam, kendisi de zaten anlayışla karşılar instagram üzerinden yaz istersen merhaba gibisinden konuşmaya gir hafiften anlayış gösterir zaten ama mümkünse yüz yüze konuşma olayı yüz yüze konuşman daha iyi olur.
İnstagramı mizah sayfalarını izlemek için kullaniyorum. Profil fotografım takipçim, gönderimim yok. 10-15 kişiyi takip ediyorum bu yüzden fake olarak algılanabilirim diye takio isteği atmiyorum. Numarası da var zaten ama dediğiniz gibi yüz yüze çok daha iyi olur. Ama bu gidişle canima kıyacağım galiba dur bakalım.

runepat

80+
Ben tanışmak istiyorum ama insanlar benle tanışmak istemiyorlar çirkin tipimden dolayı, çirkin olmayı ben seçmedim ki 😑

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,870
Üyeler
171,109
Son üye
Ahmet.1903
Top Bottom