Bende tavsiye arıyorum aynı olay bendede var.ne yapacağıma bilemediğimden içimi buraya dökmek istedim kankalar
lise 3e gidiyorum ve okula gitmek için her sabah bindiğim otobüse benden 2 durak sonra bi kız biniyo 2 durak olduğuna bakmayın aramızdaki mesafe çok az evide yakın büyük ihtimalle ama dışarıda hiç karşılaşmadık
aylardır kızı görüyorum aylardır binip binmediğine dikkat ediyorum tanışmak istiyorum ama yemiyo 1.si nasıl tanışacağımı bilmiyorum 2.si dayak yemekten korkuyorum çünkü ülkedeki taciz olaylarını muhabbetleri biliyosunuz yanlış anlaşılsam çevresi falanda varsa ayak üstü dayak yemek istemiyorum :d tavsiyeleriniz nelerdir abiler
Dostum bu çok iyiydiAçmış zaten![]()
Çok şanslıysan her yer dolu olur ve yanı boşsa gidip oturup otobüs hakkında falan soru sorabilirsin. Sonra adını falan söylersin kız çok çekinik değilse muhabbet devam edebilir.ne yapacağıma bilemediğimden içimi buraya dökmek istedim kankalar
lise 3e gidiyorum ve okula gitmek için her sabah bindiğim otobüse benden 2 durak sonra bi kız biniyo 2 durak olduğuna bakmayın aramızdaki mesafe çok az evide yakın büyük ihtimalle ama dışarıda hiç karşılaşmadık
aylardır kızı görüyorum aylardır binip binmediğine dikkat ediyorum tanışmak istiyorum ama yemiyo 1.si nasıl tanışacağımı bilmiyorum 2.si dayak yemekten korkuyorum çünkü ülkedeki taciz olaylarını muhabbetleri biliyosunuz yanlış anlaşılsam çevresi falanda varsa ayak üstü dayak yemek istemiyorum :d tavsiyeleriniz nelerdir abiler
çevremdeki arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyor gibi önce bakışmaya çalış 1 hafta falan bakışlardan bişeyler çıkarabilirsin dediler doğru gibikızla göz göze gel baya hemde okula varasıya kadar bunu sürdür o da sana bakıyorsa zaten bir şeyler olabilir sonra kıza instasını bul istek sonra devamını getirirsin hikayelerine falan cevap vererek tabi bu aşamaya gelirsen
diğer türlü kıza konuşmaya çalışsan red yeme ihtimalin yüksek hadi diyelim kabul etti beraber yürüdünüz konu bir yerde tıkanacağı için buna gerek yok gibi yinede tercih sana kalmış