Neler Yeni

otobüsteki kızla nasıl konuşabilirim

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
airdrop dan foto at tanışabilirmiyiz diye

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
ne yapacağıma bilemediğimden içimi buraya dökmek istedim kankalar
lise 3e gidiyorum ve okula gitmek için her sabah bindiğim otobüse benden 2 durak sonra bi kız biniyo 2 durak olduğuna bakmayın aramızdaki mesafe çok az evide yakın büyük ihtimalle ama dışarıda hiç karşılaşmadık
aylardır kızı görüyorum aylardır binip binmediğine dikkat ediyorum tanışmak istiyorum ama yemiyo 1.si nasıl tanışacağımı bilmiyorum 2.si dayak yemekten korkuyorum çünkü ülkedeki taciz olaylarını muhabbetleri biliyosunuz yanlış anlaşılsam çevresi falanda varsa ayak üstü dayak yemek istemiyorum :d tavsiyeleriniz nelerdir abiler
Bende tavsiye arıyorum aynı olay bendede var.

Makif82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Akif Doğan
ne yapacağıma bilemediğimden içimi buraya dökmek istedim kankalar
lise 3e gidiyorum ve okula gitmek için her sabah bindiğim otobüse benden 2 durak sonra bi kız biniyo 2 durak olduğuna bakmayın aramızdaki mesafe çok az evide yakın büyük ihtimalle ama dışarıda hiç karşılaşmadık
aylardır kızı görüyorum aylardır binip binmediğine dikkat ediyorum tanışmak istiyorum ama yemiyo 1.si nasıl tanışacağımı bilmiyorum 2.si dayak yemekten korkuyorum çünkü ülkedeki taciz olaylarını muhabbetleri biliyosunuz yanlış anlaşılsam çevresi falanda varsa ayak üstü dayak yemek istemiyorum :d tavsiyeleriniz nelerdir abiler
Çok şanslıysan her yer dolu olur ve yanı boşsa gidip oturup otobüs hakkında falan soru sorabilirsin. Sonra adını falan söylersin kız çok çekinik değilse muhabbet devam edebilir.

Rulep

80+ Gold
kızla göz göze gel baya hemde okula varasıya kadar bunu sürdür o da sana bakıyorsa zaten bir şeyler olabilir sonra kıza instasını bul istek sonra devamını getirirsin hikayelerine falan cevap vererek tabi bu aşamaya gelirsen
diğer türlü kıza konuşmaya çalışsan red yeme ihtimalin yüksek hadi diyelim kabul etti beraber yürüdünüz konu bir yerde tıkanacağı için buna gerek yok gibi yinede tercih sana kalmış

otobüste konuşman topluluğumuzun alışılagelmemiş bir alışkanlığı olduğu için seni direk tacizci ilan edeceklerdir
aynı durakta inip konuşman çok daha mantıklı olur
otobüs içinde konuşman dediğim gibi diğer insanların yanlış anlamasına sebep olabilir (yanlış bir hareketin olmasada geçerli bu)

Tommy09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Tommy
kızla göz göze gel baya hemde okula varasıya kadar bunu sürdür o da sana bakıyorsa zaten bir şeyler olabilir sonra kıza instasını bul istek sonra devamını getirirsin hikayelerine falan cevap vererek tabi bu aşamaya gelirsen
diğer türlü kıza konuşmaya çalışsan red yeme ihtimalin yüksek hadi diyelim kabul etti beraber yürüdünüz konu bir yerde tıkanacağı için buna gerek yok gibi yinede tercih sana kalmış
çevremdeki arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyor gibi önce bakışmaya çalış 1 hafta falan bakışlardan bişeyler çıkarabilirsin dediler doğru gibi

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,459
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ne hale gelmişiz insanlar sosyalleşemiyor. İki insanın muhabbet etmesi, tanışması çok normal bir durum. Yukarıda @Kamina güzelce yazmış zaten bunun gibi bir şeyler olabilir dene şansını, içinde kalmasın bu tarz girişimler seni karakter olarak da güçlendirir.

Top Bottom