Neler Yeni

Nasıl uykusuz kalabilirim

efay144

80+ Silver
Evet burada uykusuz kalmak için bir şeyler deneyenler olmuştur tavsiyelerinizi bekliyorum

Mhdzhd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed zahid Ongu
Evet burada uykusuz kalmak için bir şeyler deneyenler olmuştur tavsiyelerinizi bekliyorum
ben genelde sabahlıyorum öğlen de uyukum gelirse duş alıyorum sonra sert bi kahve içiyorum biraz gün ışığına çıkıyorum sonra zaten alışıyorsun

Shiden

80+ Bronze
ben genelde sabahlıyorum öğlen de uyukum gelirse duş alıyorum sonra sert bi kahve içiyorum biraz gün ışığına çıkıyorum sonra zaten alışıyorsun
İşe yarıyor mu yani etkili oluyor mu? Bu çok güzel bir şey.

efay144

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel değil ya sabahlayınca 12 gibi kafanı yastığa koyduğun gibi akşam 8de kalkıyorsun. Çok verimsiz bir şey ama bugün yola çıkacağım ve uyuyamadım ondan dolayı soruyorum

Shiden

80+ Bronze
Güzel değil ya sabahlayınca 12 gibi kafanı yastığa koyduğun gibi akşam 8de kalkıyorsun. Çok verimsiz bir şey ama bugün yola çıkacağım ve uyuyamadım ondan dolayı soruyorum
Ha senin olay farklı. Ben az uyku ile daha çok ömür çürütme yolu arıyorum :D.

Shiden

80+ Bronze

Mhdzhd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed zahid Ongu
eğer uyuku düzenin ters ise gündüzeli uyuyorsan düzeltmek için en basit yollardan biri bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elon Musk çok az uyuyormuş diyorlar. Adam zeki ve çevik :D.
olay az veya çok uyumak değil iyi dinlenmek ve zamanı en verimli şekilde kullanmak keşke her şey az uyumak olsa :D

efay144

80+ Silver
benim söylediğim şu mesala uyuku düzenim bozuk sabah yatıp akşam mı kalkıyorum işte bi işimmi var gündüz öyle olduğu zaman dediklerimi uyguluyorum ayakta kalıyorum
Bugün zaten mecbur ayakta kalacağız. 2 saat otobüste uyurum anca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk ben 2 3 günde 1 uyuyorum
Oda kötü öyle yaparsan 1 gün ful yatmış oluyorsun

Top Bottom