Nasıl Windows Kurabilirim?

unclear

80+
Reaksiyon skoru
7
pazartesi gunu vatan bilgisayardan pc toplayacagim ama isletim sistemine 1500 tl fiyat cektiler dedim ben kendim kurarim internetten arastirdigim kadariyla usb ye atip ordan kurabiliyomussun videolarini filan inceledim bana cok karmasik geldi sizce kurabilirmiyim ya d kurmak icin bana yardimci olabilirmisiniz

pazartesi gunu vatan bilgisayardan pc toplayacagim ama isletim sistemine 1500 TL fiyat cektiler dedim ben kendim kurarim internetten arastirdigim kadariyla usb ye atip ordan kurabiliyomussun videolarini filan inceledim bana cok karmasik geldi sizce kurabilirmiyim ya d kurmak icin bana yardimci olabilirmisiniz
Karmaşık bir şey değil basit birçok rehber var.

ve birde orda ki calisan bana ilerde bir parcada ariza cikarsa win10 u biz kurmazsak ariza tespitini senin yapman gerekiyor biz yapmayiz dedi ilerde bir ariza cikarsa ariza tespiti zor bir seymidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biosta tek yapman gereken flash belleği 1.sıraya almak devamı oyun setup kurar gibi kuruyorsun.
tamamdir tesekkurler

ve birde orda ki calisan bana ilerde bir parcada ariza cikarsa win10 u biz kurmazsak ariza tespitini senin yapman gerekiyor biz yapmayiz dedi ilerde bir ariza cikarsa ariza tespiti zor bir seymidir

tamamdir tesekkurler
Windowsu ücretli mi kuruyorlar ?

pazartesi gunu vatan bilgisayardan pc toplayacagim ama isletim sistemine 1500 TL fiyat cektiler dedim ben kendim kurarim internetten arastirdigim kadariyla usb ye atip ordan kurabiliyomussun videolarini filan inceledim bana cok karmasik geldi sizce kurabilirmiyim ya d kurmak icin bana yardimci olabilirmisiniz
1500tl fiyat sence niye çektiler biliyormusun ?

Çünkü Windows 10 pro orjinal parası. Sen kurduğun da da aktifleştireceksin.

Ama sen onu etkinleştiricekdin yani ya 💰 ile yada cmd ile etkinleştireceksin.

Daha mantıklı evet. Birde alırsın 50-30tl lik oem key
aynen reiss

neyi etkinlestiricem anlamadim a*k ne zor bi ismis bu pc toplama isi alayimda kurtuluyum su isten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,420
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri