Nasıl yabancı arkadaş edinebilirim?

stizzy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,309
Merhaba dostlar, direkt konuya gireyim. Geçen kuzenimle konuşurken hiç yabancı arkadaşın yok mu diye sordu, bende hayır dedim, nasıl yok vs diye gitti konuşma.

Sonra düşündüm neden yok diye, bir sebep bulamadım sonra valoda(oynadığım tek bol konuşmalı oyun) deneyeyim dedim pek samimi kişiler bulamadım bu yüzden konu açmak istedim.

Merhaba dostlar, direkt konuya gireyim. Geçen kuzenimle konuşurken hiç yabancı arkadaşın yok mu diye sordu, bende hayır dedim, nasıl yok vs diye gitti konuşma.

Sonra düşündüm neden yok diye, bir sebep bulamadım sonra valoda(oynadığım tek bol konuşmalı oyun) deneyeyim dedim pek samimi kişiler bulamadım bu yüzden konu açmak istedim.
Ders çalışmak için studystream platform var, oradan onların zoom linkine girebilirsin, %95 insan zoomdaki kullanıcı ismini "ig:[kullanıcı ismi]" yapıyor. Oradan insanlara yazıp sohbet edebilirsin, pekte samimi oluyor bana denk gelenler açıkçası, geçen bir kıza yazdım gerçekten çok samimi birisiydi.

Valo'dan ziyade Arma gibi oyunlar için birini bulursan ömürlük arkadaş olur :D
Olabilir, hiç aklıma gelmemişti teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ders çalışmak için studystream platform var, oradan onların zoom linkine girebilirsin, %95 insan zoomdaki kullanıcı ismini "ig:[kullanıcı ismi]" yapıyor. Oradan insanlara yazıp sohbet edebilirsin, pekte samimi oluyor bana denk gelenler açıkçası, geçen bir kıza yazdım gerçekten çok samimi birisiydi.
Peki ülke seçme vs var mı? Yoksa rastgele ülkelere mi bağlanıyoruz?

Olabilir, hiç aklıma gelmemişti teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki ülke seçme vs var mı? Yoksa rastgele ülkelere mi bağlanıyoruz?
Onu bilmiyorum, 70-80% ingiliz.

Yabancı insanlarla konuşma,tanışma için discord kanalları oluyor sanırım bulabilirsen onlara katılabilirsin.Hem dilde öğrenirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,623
Üyeler
191,934
Son üye
Cansesiz
Geri