Başta çok zorlanırsın.İleride açılırsın.Öğrenme eğrisi biraz zaman alıyor. y eşittir x kare grafiği gibi düşün.teşekkürler sizce bu işe günde 4 5 saat ayırır isem kaç yılda öğrenirim?
Önceki bi konunda yaşına 11 demişssin Zamanı mı büküyorsun anlamadımSelamlar 0 yazılım biliyorum en baştan öğrenmek istiyorum en kolay basit öğrenme yolu nedir teşekkürler.
(yaş:15 öğrenciyim pc özellikleri iyi denebilecek seviyede)
orda dalga geçmiştim 15 yaşındayımÖnceki bi konunda yaşına 11 demişssin Zamanı mı büküyorsun anlamadım
teşekkürler.Başta çok zorlanırsın.İleride açılırsın.Öğrenme eğrisi biraz zaman alıyor. y eşittir x kare grafiği gibi düşün.
Hakkını vererek çalışırsan 6 ayda bir şirkette junior olarak çalışabilecek duruma gelirsin.Zaten her şeyi kendin öğrenemezsin bir zaman sonra tecrübeyle gelişirsin.
yazılımdan öyle hemen para kazanamazsın bu arada, önceki konuna dayanaraktan söyleyelim o motorou yazılım sayesinde bir dahaki yıla alman zor. İmkansız değil ama öyle yazılım öğreniyorum html ile motor alayım fln o zor baya çalışman lazım öyle bir şey için. Tabii kendine yatırım içinse farklışey daha çok bir banka sitesi tasarlamak istiyorum gibi bir şey diyebilirim
teşekkürler
teşekkürler tavsiyeniz varmı hangisini öğreneyim sizce c den sonra
Haklısınız biraz meraktan istiyorum aslında yazılımı birde para kazanmak için
yazılım öğreneceksen tasarımda öğren çok hafif, tasarım + yazılım yapıp anhatar teslim web siteleri yapabilirsin, tasarım için youtube kanalı olarak hakan ertan önerebilirim gayet kaliteli ve öğretici içerikleri varyazılımdan öyle hemen para kazanamazsın bu arada, önceki konuna dayanaraktan söyleyelim o motorou yazılım sayesinde bir dahaki yıla alman zor. İmkansız değil ama öyle yazılım öğreniyorum html ile motor alayım fln o zor baya çalışman lazım öyle bir şey için. Tabii kendine yatırım içinse farklı
eyw aga iyi geceler bu arada.yazılımdan öyle hemen para kazanamazsın bu arada, önceki konuna dayanaraktan söyleyelim o motorou yazılım sayesinde bir dahaki yıla alman zor. İmkansız değil ama öyle yazılım öğreniyorum html ile motor alayım fln o zor baya çalışman lazım öyle bir şey için. Tabii kendine yatırım içinse farklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazılım öğreneceksen tasarımda öğren çok hafif, tasarım + yazılım yapıp anhatar teslim web siteleri yapabilirsin, tasarım için youtube kanalı olarak hakan ertan önerebilirim gayet kaliteli ve öğretici içerikleri var
saol sana da ^^eyw aga iyi geceler bu arada.
Pc özelliklerin neye göre iyi neye göre kötü değişir ancak bunlar şart.Selamlar 0 yazılım biliyorum en baştan öğrenmek istiyorum en kolay basit öğrenme yolu nedir teşekkürler.
(yaş:15 öğrenciyim pc özellikleri iyi denebilecek seviyede)