kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Diyet demek kilo vermek değildir !
Benle ne alakası var la konunun? Ben cipsi yerine kuruyemiş alın dedim.
Diyet demek kilo vermek değildir !
Hocam valla senle alakası yokta sen nasıl geldin anlamadım ben sadece diyet diyen adamı alıntılamıştımBenle ne alakası var la konunun? Ben cipsi yerine kuruyemiş alın dedim.
Hocam valla senle alakası yokta sen nasıl geldin anlamadım ben sadece diyet diyen adamı alıntılamıştım
Hocam yanlışın var kilo verirken bile en az 3-4 öğün yemesi gerekiyor. Yemek yemeden yapılan ve kendini aç bırakarak yapılan hiçbir diyet sağlığın açısından iyi değildir. Ortalama günlük alman gereken kaloriyi hesapla ve alman gereken kaloriden bi 300-400 kalori az alırsan eğer düzenli bir şekilde devam ettiğinde kilo vericeksindir. Herhangi bir rahatsızlığın vs. var ise doktor kontrolünde diyet yapmalısın. Dediğim şekilde kalori azaltırsan ve yanına spor eklersen senin için çok daha iyi olur.Tuz seker ekmekten uzak dur.
2 övpn yemek yiyicen.
2 ay hemde.
chips cola shoko yasak.
bunlari uygula ve sporsuz bi sekilde kilo verirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyvallah dostum
Hocam boy 1.85 15 yaşındayken. Beni bi' 40 kilo düşün hele.nasıl 15 yaşınızda falan 80-90 kg oluyorsunuz la
ben 18 yaşımdayım 63 ü geçemedim
15 yaşım daykende 40 küsürlerdeydim
ne yiyip içiyorsunuz siz yav
Etrafına bakıyorsun millet zayıf koşuyo sen kendine bakıyorsun yürüyemiyorsun otururken bile nefes nefese kalıyorsun zoruna gider inşallah kimse yakalanmaz bu hastalığaevet hocam doğru
çok kötü bir hastalık
damar tıkanması falanda olabiliyormuş
Ama arkadas spor yapmak istemiyor. Orda o problemHocam yanlışın var kilo verirken bile en az 3-4 öğün yemesi gerekiyor. Yemek yemeden yapılan ve kendini aç bırakarak yapılan hiçbir diyet sağlığın açısından iyi değildir. Ortalama günlük alman gereken kaloriyi hesapla ve alman gereken kaloriden bi 300-400 kalori az alırsan eğer düzenli bir şekilde devam ettiğinde kilo vericeksindir. Herhangi bir rahatsızlığın vs. var ise doktor kontrolünde diyet yapmalısın. Dediğim şekilde kalori azaltırsan ve yanına spor eklersen senin için çok daha iyi olur.
her gün düzenli bir şekilde yürü ve koş yeme içmene dikkat et zayıflarsınSoru başlıkta
Gidipte spor vb.demeyin onun dışında ne yapabilirim
Bu aralar çok kilo aldım
15 yaşındayım
nasıl SPOR DIŞINDA zayıflayabilirim
mantar önerir misiniz? diyet menüsü olarakAma arkadas spor yapmak istemiyor. Orda o problem
spor ve diyet dedimDiyet demek kilo vermek değildir !
Hayir.spor yaparım
hiç de değilde
çok sevdiğim bişi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
mantar önerir misiniz? diyet menüsü olarak