tunahanctn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 283
Ürün hakkında pek bilgim yok ama özelliklerine göre fiyatı çok uygun gözüküyor. Ayrıca yorumlarıda gayet iyi.
Satıcı bi soruya type c'den sadece powerbank şarj ediliyor demiş ama ürün açıklamasında type c portu hem çıkış hem giriş olarak kullanılabileceği yazıyor.galiba cihazları sadece usb den şarj ediyor. type c ile sadece powerbank şarj ediliyor olabilir yanlıs anlamadıysam
Nautica no name sayılmaz bence, bir ara a101 de falanda satılmış bu ürün.No name powerbank almayın bugün ucuz diye aldığım 40mah C4 gibi açıldı zaten bobin sesi geliyordu havalar sıcak Allah korusun...
Bende kablolarını falan görmüştüm yorumlarıda fazlasıyla iyidi. Gördüğüm bi marka olduğu için paylaştım.Nautica no name sayılmaz bence, bir ara a101 de falanda satılmış bu ürün.
Bilemedim be hocam. 300tl falan verip ankerin powerbank ini almak dahamı mantıklı olur acaba ?Bende kablolarını falan görmüştüm yorumlarıda fazlasıyla iyidi. Gördüğüm bi marka olduğu için paylaştım.
Suan bimde de cogu urunu satista ama nekadar sağlam firma, bilemicemNautica no name sayılmaz bence, bir ara a101 de falanda satılmış bu ürün.