NAYS 18 yaş altı hesaptaki parayı nasıl çekebilirim?

Kaneki Ken

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,457
Normalde sorunsuzca papara kullanıyordum nays hesabım ise veli onaylı ama pek sık kullanmadığım için öylece duruyordu. Papara çökünce alışveriş için atmden nays e para yatırdım ama yatırdığım parayı online alışverişte kullandırtmıyor başka yere de attırmıyor. İnternette atm den de çekmeye izin vermiyor diyor 18 yaş altına. Parayı qr ödeme hariç kullanma şansı bırakmıyor nasıl çekebilirim parayı? 18'e birkaç ay kala parayı tutsak bırakmak koyuyor.

Normalde sorunsuzca papara kullanıyordum nays hesabım ise veli onaylı ama pek sık kullanmadığım için öylece duruyordu. Papara çökünce alışveriş için atmden nays e para yatırdım ama yatırdığım parayı online alışverişte kullandırtmıyor başka yere de attırmıyor. İnternette atm den de çekmeye izin vermiyor diyor 18 yaş altına. Parayı qr ödeme hariç kullanma şansı bırakmıyor nasıl çekebilirim parayı? 18'e birkaç ay kala parayı tutsak bırakmak koyuyor.
Veli onaylı ise velinin hesabına atmayı dene

Ona da izin vermiyor mlsf.

Ben de kullanamadım kayıt falan istedi fatura öde ben öyle yaptım

velinle beraber iş bankası hesabı aç 18 yaş üzerinde iş bankası hesabı olmayanlara bile kullandırtmıyordu sanal kartı

Örnek verir misin hocam?
Orda ödeme seçeneği var gir oraya bak ödeyebileceğin seçeneklere paran boşa gitmez hesap açmanı istiyorlar çünkü bende açmadım fatura falan ödedim su faturası elektrik tarife vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,795
Üyeler
184,501
Son üye
aeroblast4
Geri