şimdi oyun alcaktım ziraat 1500 tl harcama yapınca bloke koymuş nays cashback yatarsa ordan alacağımBen de indirimlerin son gününde naysla ödemiştim bugün yatrıdılar. Bazen tutardan dolayı olabiliyor çünkü yurtdışı ödeme olmuş oluyor, cashback de 50 krş falan fazla verilebiliyor
Steam cashback nays üzerinden baya geç geliyor. diğer yerli alışveriş sitelerinde 1 günde gelen cashback steam üzerinden 4. günde geldi.13 Temmuz da steam indirimlerinde 500 TL lik oyun aldım 3 gün oldu cashback gelmedi ne yapmam lazım
Ziraat gerçketen leş gibi banka yurtdışı birçok harcamada sebepsiz yere bloke koyuyor. Muhtemelen yakın zamanda cashback verirlerşimdi oyun alcaktım ziraat 1500 TL harcama yapınca bloke koymuş nays cashback yatarsa ordan alacağım
Aslında ziraat dışındaki çoğu banka daha iyi. Yapı kredi gayet iyi kredi kartını kullanıyorum kampanyaları iyi oluyor, iş bankası da öyleyapıkredi den lart aldım ordan alıyım bu ay bloke koyacak mı bakalım
Pazarı sayma yarına gelmiş olur .13 Temmuz da steam indirimlerinde 500 TL lik oyun aldım 3 gün oldu cashback gelmedi ne yapmam lazım
Normalde yarını bekleyecektim ama gece 12'ye kadar gelmezse darlayacağıminşallah bugün yatar