🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

Benim kargo beni oyalıyor gibi ya. Kart 9'unda dağıtıma çıktı. Hepsinde evdeydim. Gelmedi. Adres güncellettim geçen hafta sonu.
Perşembe oldu, soruyorum hala gelecek diyorlar.

Allah'tan kart aktif vs. değil de yoksa kuryenin cukkaladığını düşünecektim.
Ağlamayana mama yok demişler :kekw:

Geldi beyaz kart bugün. Güzel duruyor.

Bende de yok gelmesi için müşteri hizmetlerini falan mı aramamız lazım yoksa kendi kendine mi geliyor?

Beyaz sipariş etmiştim siyah göndermişler uğraşmak istemedim.5 gün sürdü teslim olma süreci. Aktif kullanıyorum.

Benim kargo beni oyalıyor gibi ya. Kart 9'unda dağıtıma çıktı. Hepsinde evdeydim. Gelmedi. Adres güncellettim geçen hafta sonu.
Perşembe oldu, soruyorum hala gelecek diyorlar.

Allah'tan kart aktif vs. değil de yoksa kuryenin cukkaladığını düşünecektim.
Kartı ptt nin posta servisi getiriyor haberiniz olsun belki gidip kendiniz alabilirsiniz hocam. Bende beyaz sipariş ettim ama siyah geldi maalesef.

Kartı ptt nin posta servisi getiriyor haberiniz olsun belki gidip kendiniz alabilirsiniz hocam. Bende beyaz sipariş ettim ama siyah geldi maalesef.
Geldi hocam bugün. Bana beyaz yollamışlar beyaz istemiştim. Size siyah gelmesi üzücü olmuş istememenize rağmen. Belki değişiyorsa iletişime geçin Nays destek ile.

Geldi hocam bugün. Bana beyaz yollamışlar beyaz istemiştim. Size siyah gelmesi üzücü olmuş istememenize rağmen. Belki değişiyorsa iletişime geçin Nays destek ile.
Tekrar yollasalar bile bu bekleme süresine değmez muhtemelen. Neyse hiç yoktan iyidir.

Geri