lightning70
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Sanırım her gün açılıyor bu iş bende henüz yok.Bize kart çıkmadı hala şaka gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gelmiş bana da beyazını aldım beyazı çok asil duruyor![]()
Sanırım her gün açılıyor bu iş bende henüz yok.Bize kart çıkmadı hala şaka gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gelmiş bana da beyazını aldım beyazı çok asil duruyor![]()
Ağlamayana mama yok demişlerBenim kargo beni oyalıyor gibi ya. Kart 9'unda dağıtıma çıktı. Hepsinde evdeydim. Gelmedi. Adres güncellettim geçen hafta sonu.
Perşembe oldu, soruyorum hala gelecek diyorlar.
Allah'tan kart aktif vs. değil de yoksa kuryenin cukkaladığını düşünecektim.
Zamanla kendileri ekliyorlar. Bana öyle oldu en azından.Bende de yok gelmesi için müşteri hizmetlerini falan mı aramamız lazım yoksa kendi kendine mi geliyor?
Kartı ptt nin posta servisi getiriyor haberiniz olsun belki gidip kendiniz alabilirsiniz hocam. Bende beyaz sipariş ettim ama siyah geldi maalesef.Benim kargo beni oyalıyor gibi ya. Kart 9'unda dağıtıma çıktı. Hepsinde evdeydim. Gelmedi. Adres güncellettim geçen hafta sonu.
Perşembe oldu, soruyorum hala gelecek diyorlar.
Allah'tan kart aktif vs. değil de yoksa kuryenin cukkaladığını düşünecektim.
Geldi hocam bugün. Bana beyaz yollamışlar beyaz istemiştim. Size siyah gelmesi üzücü olmuş istememenize rağmen. Belki değişiyorsa iletişime geçin Nays destek ile.Kartı ptt nin posta servisi getiriyor haberiniz olsun belki gidip kendiniz alabilirsiniz hocam. Bende beyaz sipariş ettim ama siyah geldi maalesef.
Tekrar yollasalar bile bu bekleme süresine değmez muhtemelen. Neyse hiç yoktan iyidir.Geldi hocam bugün. Bana beyaz yollamışlar beyaz istemiştim. Size siyah gelmesi üzücü olmuş istememenize rağmen. Belki değişiyorsa iletişime geçin Nays destek ile.
Herkese her gün açılıyor herhalde bana ne zaman gelecek acaba?Geldi hocam bugün. Bana beyaz yollamışlar beyaz istemiştim. Size siyah gelmesi üzücü olmuş istememenize rağmen. Belki değişiyorsa iletişime geçin Nays destek ile.
Hiç belli olmaz neye göre kime göre açıyorlar bilen yok sanırım.Herkese her gün açılıyor herhalde bana ne zaman gelecek acaba?![]()
Kullanıma göre olmadığı kesin hocam. Lokasyona göre olabilir belki ben Avcılar'dayım.Hiç belli olmaz neye göre kime göre açıyorlar bilen yok sanırım.
İzmir de olmam biraz etki etmiştir belki ama üyelik zamanına veya kullanıma göre değil ona eminim çünkü 1.5 senedir kullanıp hala başvuramayan kişiler var.Kullanıma göre olmadığı kesin hocam. Lokasyona göre olabilir belki ben Avcılar'dayım.