Bende teslim alan ismi eksik değildi, ve bende teslim edildiği sisteme direkt düşmüştü. Bugün de kartı teslim almış olduğumu onayladım. Çok yüksek ihtimal reddedince ve ya bir şey yapmayınca devre dışı kalacaktı. Anlamadığım şey, onaylama tuşuna 20 kere basmam gerektiği. Sadece 20. kez basışımda algıladı.
Ben şeyden korkuyorum. Böyle seviniyoruz iyi güzel diyoruz da, bir süre sonra Papara gibi rezalet bir kargo firması ile anlaşıp (AGT), kartın teslim alınmasını imkansız hale getirmesinden, sonrasında Papara'daki ''sözleşmeli hesap'' mantığını ekleyip o kargo firması ile bizi sınama ihtimalinden korkuyorum. Sırf AGT kargo ile anlaştıklarından dolayı benim asla Black Card'ım olmadı 

(Nays ile aynı anda sipariş etme şansım da vardı, ama artık Papara'da sözleşmeli hesaba geçmek için veli onayı da gerekiyor, ve velimin de black card sahibi olması gerekiyor falan. Bunu ilk gördüğümde oha lan diyip Nays'a geçmem bir olmuştu 

) Şu anda kendim için endişelenmiyorum, benim durumu yaşayacak olan kişiler için endişeleniyorum. Neyse zamanla görürüz ne yapalım.
Alanlara h.o. şimdiden.