e ticaret diye geçiyor hepsibuarada trendyolBu naystaki online marketler Hepsiburada trendyol için felan geçerlimi
Ah bee ticaret diye geçiyor hepsibuarada trendyol
büyük ihtimalle anahtarı unuttuğumda kapıyı açmak için kullanıcam zaten mobil temassız varken kart kullanmak gereksiz zahmetli oluyor.Mavi pembe beyaz karışık ama bence güzel olmuş. Siyaha göre albenisi var. Kızlarında beğenerek kullanacağı kart olmuş. Herkese uygun.
cidden onun için aldım bu aradabüyük ihtimalle anahtarı unuttuğumda kapıyı açmak için kullanıcam zaten mobil temassız varken kart kullanmak gereksiz zahmetli oluyor.
yapma beyaz sipariş vermiştimAlıntıyı görüntüle
Kartlar geldi tasarımları baya bir hoşuma gitti açıkçası ama beyaz daha çok kadınlara yönelik olmuş sanki
Benimde geldi beyaz alacaktim iyiki siyah almışımAlıntıyı görüntüle
Kartlar geldi tasarımları baya bir hoşuma gitti açıkçası ama beyaz daha çok kadınlara yönelik olmuş sanki
beyaz daha sexy görünüyor ama dediğim gibi kadınlar için tasarlanmış sani siyah beklediğimden baya iyi çıktı amayapma beyaz sipariş vermiştim
ben düz beyaz sanıyordum bütün kartlarım siyah neden beyaz olmasın dedim keşke olmasaymışbeyaz daha sexy görünüyor ama dediğim gibi kadınlar için tasarlanmış sani siyah beklediğimden baya iyi çıktı ama
aga be xdben düz beyaz sanıyordum bütün kartlarım siyah neden beyaz olmasın dedim keşke olmasaymış
Nasıl 2 tane aldınızAlıntıyı görüntüle
Annemde almış hocam tesadüfen aynı gün geldiler haberim yoktu benim ama onun siyah almasına şaşırmadım degil xdNasıl 2 tane aldınız