Knk orda yazio neyde ne kadar var karekod okutmadan bile aliyosun ssnnays hesabı açmayı planlıyorum kullananlar özellikle bilinmesi ve avantajlı durumlardan bahsedebilir mi?
bir de şeyi sorucam ben de iş bankası kartı yok. hesap açarken annemin kartını kullanıcam hesap açma kısmında kendi bilgilerimi girsem sorun olur yoksa oraya da annemin bilgilerini girmem mi gerekir?Knk orda yazio neyde ne kadar var karekod okutmadan bile aliyosun ssn
Dostum annen adına acicaksan annenin bilgileriyle olucanbir de şeyi sorucam ben de iş bankası kartı yok. hesap açarken annemin kartını kullanıcam hesap açma kısmında kendi bilgilerimi girsem sorun olur yoksa oraya da annemin bilgilerini girmem mi gerekir?
Kartın olmasına gerek yok dostum kendi adina adabilirsinkendi adıma açmak istiyorum fakat kartım olmadığı için annemin kartını kullanıcam bunun için soruyorum sorun çıkar mı diye
Onu bilmiyorum ayrıca orda nays kayıt olunca tam müşteri kaydı var seni arıyorlar.goruntulu kaydını tamamliyorular ve her seydne yararlaniosunbirisi kart olmadan her şeyden yararlanamıyorsun demişti de öylese direkt kendı adıma açıyorum