nays sadece sanal bir kart mı?
18 yşaından küçüğüm pek bir şey yapamıyorum nayste nasıl onaylı hesaba geçeceğim
hocam sipay nays gibi kısıtlıyor mu mesela nayste onaylı hesaba geçmesi biraz zor internetten geçemiyorum veya aile izni falan var ya sipayda onlar var mı?Birde sipayda parayı paparaya gönderebiliyor muyumSadece Prime üyeliği için mi geçerli yoksa normal siparişlerde de veriyor mu? Bir yerde üyelik ödemesi, bir yerde alışveriş demiş. Anlamadım. Şayet sadece Prime üyeliği ödemesi için geçerli ise pek olayı yok. Sipay, %60 cashback veriyor zaten.
Ödeme 100 lira ile sınırlı diyor yani netflix standart paket 49TL ye mi geliyor?
Kısıtlamaktan kastınız hesabı onaylamak anladığım kadarıyla, her kart bunun yapılmasını ister. Yani, evet.hocam sipay nays gibi kısıtlıyor mu mesela nayste onaylı hesaba geçmesi
Hayır. Cashback parası kartta kalıyor. Harcama yapabiliyorsunuz fakat başka kartlara ya da hesaplara gönderemezsiniz.Birde sipayda parayı paparaya gönderebiliyor muyum
Bilen bir arkadaş yazabilir mi acaba?Ödeme 100 lira ile sınırlı diyor yani netflix standart paket 49TL ye mi geliyor?
onaylamada sıkıntı yok naysinki sıkıntı çıkarıyor internet üzerinden onaylayamıyorumher kart bunun yapılmasını ister. Yani, evet.
Evet hocam. 49 TL'ye geliyor. 1 ayda dijital platformlardan maksimum 100 tl kazanabilirsiniz ama.Bilen bir arkadaş yazabilir mi acaba?
Eyvallah hocam cidden iyi kampanyaymışEvet hocam. 49 TL'ye geliyor. 1 ayda dijital platformlardan maksimum 100 TL kazanabilirsiniz ama.
nays ı baya görüyorum bunlar tam olarak kim mesela tosla ak bank bünyesinde nays kimin
öyle dediğine bakma uzatırlar onu yt premiumda paparada hep bitiyo olarak görünüyo ama uzuyo hepamazon cashback haziran sonuna kadar mı?