Nays ile bonus nasıl aktif edilir?

larenno

80+
Reaksiyon skoru
75
Arkadaşlar epic'ten oyun alacağım %20 ücreti geri veriyor diye biliyorum nasıl yapacağım şimdi naystaki kayıtlı kartı (iş bankası üyesi değilim) bilgilerini epic'e girip bırakacak mıyım bonus aktif falan etmem gerekiyor mu yoksa kendi otomatik algılar mı?

nays'a parayı yükleyip epic games üzerinden alışverişi nays kart bilgileri ile yapacaksın. 3 iş günü içerisinde geri ödemesi geliyor

nays'a parayı yükleyip epic games üzerinden alışverişi nays kart bilgileri ile yapacaksın. 3 iş günü içerisinde geri ödemesi geliyor
hallettim teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam kart bilgilerini giriyorum kart reddedildi diyor ayarlardan alışveriş açık

Son düzenleme:
hallettim teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam kart bilgilerini giriyorum kart reddedildi diyor ayarlardan alışveriş açık
cvv kodu 5dakikalık oluyor o yüzden olmasın ?

yurt dışına kapalıymış açtım sonrasında kart geçersiz hatası verdi 10 kere falan denedim yeni cvv bekledim olmadı epic bloke attı. Epicte hiç denedin mi hocam
epicte hiç kullanmadım nays

nays nays dediler bende ilk defa az önce hb de kullandım. bakalım süreç nasıl işliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,293
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri