Nays kart kullanılır mı?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
969
Gençler paparanın kapanması üzerine yatır harca yapabileceğim kart arıyorum. 18 yaşıma 4 ay kaldı, Nays mantıklı geldi. kullanan varmı? kendi adımamı açayım annemin adınamı limit benim için büyük sorun. Çünkü ayda 10-15k harcıyorum bu kart üzerinden. Nays fiziksel kartı nasıl alabilirim atm den para yatırmak için

fiziksel kartını nerden bulabilirim birde yüksek limit için annemin adınamı açmam gerek yoksa veli onayı yapsam yeterlimi
Limit konusunda hangisi daha iyi olur onu bilmiyorum

Fiziksel kartı uygulamadan ücretsiz olması lazım sipariş veriyorsun kapına geliyor

Gençler paparanın kapanması üzerine yatır harca yapabileceğim kart arıyorum. 18 yaşıma 4 ay kaldı, Nays mantıklı geldi. kullanan varmı? kendi adımamı açayım annemin adınamı limit benim için büyük sorun. Çünkü ayda 10-15k harcıyorum bu kart üzerinden. Nays fiziksel kartı nasıl alabilirim atm den para yatırmak için
en son online harcamalara kapanmisti nays yanlisim olabilir kontrol et genede

en son online harcamalara kapanmisti nays yanlisim olabilir kontrol et genede
onaysız hesaplarda kapalıymış sanırım sorun yok anneme doğrulatırım veli onayını

Veli izniyle direkt banka hesabı aç bence. Veya olmazsa nays kullan 4 aya bankadan kendi başına hesap açarsın zaten.

kullanılır

Veli izniyle direkt banka hesabı aç bence. Veya olmazsa nays kullan 4 aya bankadan kendi başına hesap açarsın zaten.
Nays hesabı açtım kendi adıma ve annemin adına para yatırabiliyorum fiziksel kartta sipariş ettim. Fakat limit 2750tl x2 hesap. Kendi limitimi artıramıyorum 18 altıyım diye ama anneminkini artırabiliyorum. İşbankası hesabından para göndermek yetiyor. Fiziksel kart sipariş ettim. Geldiğinde kullanacağım duruma göre limitide artırırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,140
Üyeler
183,779
Son üye
Kyylmz03
Geri