Neler Yeni

Nays kullanmalı mıyım ne gibi avantajları var?

SeryXS

80+ Bronze
Arkadaşlar çevremde çoğu kişi kullanıyor bende merak ettim ne avantajı varda kullanıyorlar size sorayım dedim

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Defacto . Mediamarkt trendyol amazon hepsiburada googleplay steam epic gibi yerlerden cashback veriyor .
Her ay limit var . Ay bitince sıfırlanıyor.
Çok alışveriş yapıyorsan uzun vadede baya para kazandırıyor.
Ben 3 ayda 1.2 k kazandım mesela

SeryXS

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Defacto . Mediamarkt trendyol amazon hepsiburada googleplay steam epic gibi yerlerden cashback veriyor .
Her ay limit var . Ay bitince sıfırlanıyor.
Çok alışveriş yapıyorsan uzun vadede baya para kazandırıyor.
Ben 3 ayda 1.2 k kazandım mesela
Anladım hocam teşekkür ederim. Cashback olayı iyiymiş çok alışveriş yapan birisi değilim ama üye olurum referans sistemi varmı varsa davet kodunu atma şansın var mı

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Artık finansal işlemlere para vermiyor, kolayca borç alıyor, üstüne bol bol da hediye para kazanıyoruz! Sen de Nays’a gel, birlikte kazanalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar çevremde çoğu kişi kullanıyor bende merak ettim ne avantajı varda kullanıyorlar size sorayım dedim
Avantaj olarak hocam diğer kartlardan markalarla anlaşmalı uygulamadan bakıp naysa özel yerlerden satın alırsan indirim veriyor ve + olarak cashback var baya veriyor oda geri

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Nakit alışveriş yapan birisi için avantajlı

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Eren Bilal Cihan
Artık finansal işlemlere para vermiyor, kolayca borç alıyor, üstüne bol bol da hediye para kazanıyoruz! Sen de Nays’a gel, birlikte kazanalım.
Hocam mesela ben 4400 liraya bir monitör Alicam bana cashback vericekmi ve nasıl kullanılıyor kart olarakmı geliyo yoksa juzdan gibi bi eklentimi

BabaVoss7

80+ Silver
Hocam mesela ben 4400 liraya bir monitör Alicam bana cashback vericekmi ve nasıl kullanılıyor kart olarakmı geliyo yoksa juzdan gibi bi eklentimi
Kampanyaya göre indirim veriyo sitelere %10 du sanırım. Bununda bi miktar sınırı var tl olarak. 4400 %10 onu 440 ise. Ve kampanya sınırı 250 tl misal. Sen maksimum 250 tl geri alacaksın. O ay ki kampanya tl hakkın dolmuş oluyor

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Alacağın monitör kampanya kapsamında olan site ise önceki arkadaşın dediği gibi aylık sınıra kadar cashback alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fırat KAYA
Bence bi işe yaramıyor cashback diyorlar onu en güzelinden Papara veriyor ve uzun vadeli kullanımı var güzel

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bence şu an en iyisi toplamda bu zamana kadar bana 2200tl cashback vermiş Netflix,spotify da fln en yüksek nays veriyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,171
Üyeler
161,267
Son üye
Kemal Atasoy
Top Bottom