Anladım hocam teşekkür ederim. Cashback olayı iyiymiş çok alışveriş yapan birisi değilim ama üye olurum referans sistemi varmı varsa davet kodunu atma şansın var mıDefacto . Mediamarkt trendyol amazon hepsiburada googleplay steam epic gibi yerlerden cashback veriyor .
Her ay limit var . Ay bitince sıfırlanıyor.
Çok alışveriş yapıyorsan uzun vadede baya para kazandırıyor.
Ben 3 ayda 1.2 k kazandım mesela
Avantaj olarak hocam diğer kartlardan markalarla anlaşmalı uygulamadan bakıp naysa özel yerlerden satın alırsan indirim veriyor ve + olarak cashback var baya veriyor oda geriArkadaşlar çevremde çoğu kişi kullanıyor bende merak ettim ne avantajı varda kullanıyorlar size sorayım dedim
Hocam mesela ben 4400 liraya bir monitör Alicam bana cashback vericekmi ve nasıl kullanılıyor kart olarakmı geliyo yoksa juzdan gibi bi eklentimiArtık finansal işlemlere para vermiyor, kolayca borç alıyor, üstüne bol bol da hediye para kazanıyoruz! Sen de Nays’a gel, birlikte kazanalım.
Kampanyaya göre indirim veriyo sitelere %10 du sanırım. Bununda bi miktar sınırı var tl olarak. 4400 %10 onu 440 ise. Ve kampanya sınırı 250 tl misal. Sen maksimum 250 tl geri alacaksın. O ay ki kampanya tl hakkın dolmuş oluyorHocam mesela ben 4400 liraya bir monitör Alicam bana cashback vericekmi ve nasıl kullanılıyor kart olarakmı geliyo yoksa juzdan gibi bi eklentimi
Ref link yasakÜye olmak isteyen varsa linkimden olabilir.
https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=f0c72a2f-0a5c-4cfb-8292-3790ebdbfc25
Bence bi işe yaramıyor cashback diyorlar onu en güzelinden Papara veriyor ve uzun vadeli kullanımı var güzelArkadaşlar çevremde çoğu kişi kullanıyor bende merak ettim ne avantajı varda kullanıyorlar size sorayım dedim
Papara çok cashback vermiyor . Naysta daha fazlaBence bi işe yaramıyor cashback diyorlar onu en güzelinden Papara veriyor ve uzun vadeli kullanımı var güzel