Neler Yeni

Nays netlix ve spotify cashback var mı?

Arkadaşlar şu an aktif olarak düzenli spotify ve netflix üyeliklerini papara üzerinden alıyorum aylık toplamda 45 lira cashback geliyor ordan, sorum şu yanlış bilmiyorsan nays %50 cashback veriyor iki üyeliğimi de nays'a taşırsam ikisi için de ayrı ayrı %50 cashback veriyor mu?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Hayır 100 liraya kadar aylık iade sağlıyor. 4K netflix paketi kullanıyorum 100 lira geri iade geliyor.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Evet ikisinden toplam 100tl'ye kadar cashback alabilirsin

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar şu an aktif olarak düzenli spotify ve netflix üyeliklerini papara üzerinden alıyorum aylık toplamda 45 lira cashback geliyor ordan, sorum şu yanlış bilmiyorsan nays %50 cashback veriyor iki üyeliğimi de nays'a taşırsam ikisi için de ayrı ayrı %50 cashback veriyor mu?
Sipay'a bak. %60 veriyor olması lazım. Ama hepsinde üst limit vardır. O yüzden 2 farklı yerden ödeme senin için daha iyi olur.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Selim
Evet veriyor Spotifyda öğrenci planı 10 kusur TL geliyor Netflix ise 130dan 65tl cashback geliyor.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam yorumları pek güvenilir durmuyor aktif olarak kullanıyor musunuz?
Aktif olarak kullanıyorum. Papara gibi anında iade yapıyor. Bir problem görmedim. Yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum. Artık ön kartlar MB kontrolünde. Bazı prosedürleri geçmeden piyasaya giremezler. O yüzden güvenebilirsin.

Top Bottom