!! Nays Saçmalığı !!

DenizGöksu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
161
2 gün önce bir yakınımı linkim ile davet ettim kayıt ettrdim halen 25 TL gelmedi. Canlı desteğe yazdım kayıt yaparken çıkmıştır vs vs dedi yaparken ben bizzat yanındaydım gördüm yardım ettim hakkımı yediler. 2. olarakta Nays ile Steam alışverişi yaptım %20 cashback halen vermedi böyle saçmalık olamaz bir şeyler yapıyorsunuz bari doğru düzgün yapın.

2 gün önce bir yakınımı linkim ile davet ettim kayıt ettrdim halen 25 TL gelmedi. Canlı desteğe yazdım kayıt yaparken çıkmıştır vs vs dedi yaparken ben bizzat yanındaydım gördüm yardım ettim hakkımı yediler. 2. olarakta Nays ile Steam alışverişi yaptım %20 cashback halen vermedi böyle saçmalık olamaz bir şeyler yapıyorsunuz bari doğru düzgün yapın.
Cashback 2-3 gün içinde geliyor, diğer durumu bilmiyorum

Diğer durum içn yazdım 2 saate hesabınıza yansır dediler halen gelen giden yok cashback i bekliyim bakalım

Biraz geç düşebiliyo sisteme. Biraz sabret bence. Birkaç aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.

bi kaç gün daha bekliycem gelmezse yeniden yazacağım

Arkadaşlar nays sim kart blokesi kaldırmak için ne yapmam gerekli bilen varmı.

Çoğu kampanyası çalışmıyor Nays'ın, müşteri hizmetlerine yazınca da kem küm ediyorlar sadece.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Geri