2 kardeş var birine papara birine naysmi açayim ne diyorsun hocamnaysı çıktığı zamandan beri ailecek kullanıyoruz ben 17 yaşında olduğum için annemin adına hesap açtım annemin iş bankası hesabıda olduğu için hiç kimlik doğrulamayla falan uğraşmadım bütün limitler en yüksekte 50 bin tl falan aylık annem fiziksel kartını kullanıyor bende telefonumda nfc ile ödemeleri yapıyorum heryerden hediye para yağıyor valla ben çok memnunum babamda kullanıyor aynı şekilde birde en güzel yanı havalelerde hiç komisyon almıyor o yüzden bütün havaleleri naysdan yapıyorum
bu arada referans ile para kazanmak isteyen dm den yazsın ikimizde kazanalım
Bende para kullanıyordum naysdan önce en büyük eksiği havale falan olmaması ayrıca verdiği cashback lerde naysa göre %10 daha az her türlü nays derim her ay LC den yaptığım 1000 TL lik harcamanın 100 TL si geri geliyor hb Amazon falan hepsi için geçerli bu2 kardeş var birine papara birine naysmi açayim ne diyorsun hocam
Fiziksel kartı çıkmişti sanırım değilmi?Bende para kullanıyordum naysdan önce en büyük eksiği havale falan olmaması ayrıca verdiği cashback lerde naysa göre %10 daha az her türlü nays derim her ay LC den yaptığım 1000 TL lik harcamanın 100 TL si geri geliyor hb Amazon falan hepsi için geçerli bu
Evet herkese çıkmadı ama test aşamasında yavaş yavaş dağıtıyorlar annem 6 aydır kullanıyor mesela ama babama hala davet gelmediFiziksel kartı çıkmişti sanırım değilmi?