Neler Yeni

💳NAYS'MI PAPARA'MI?💳

NAYS'MI PAPARA'MI?

• Nays

Oylar: 71 52.2%
  • Papara

Oylar: 65 47.8%

• Oy kullanan toplam üye
    136

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mustafa tsn
Naysa kayıtta ref falan oluyor mu bende şimdi olayım

Zechion

80+ Silver
Benim tercihim Nays. Tek kötü özelliği sanal kartın cvv numarasının hep değişmesi. Kartı kaydedemiyorum bir yere.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
naysı çıktığı zamandan beri ailecek kullanıyoruz ben 17 yaşında olduğum için annemin adına hesap açtım annemin iş bankası hesabıda olduğu için hiç kimlik doğrulamayla falan uğraşmadım bütün limitler en yüksekte 50 bin tl falan aylık annem fiziksel kartını kullanıyor bende telefonumda nfc ile ödemeleri yapıyorum heryerden hediye para yağıyor valla ben çok memnunum babamda kullanıyor aynı şekilde birde en güzel yanı havalelerde hiç komisyon almıyor o yüzden bütün havaleleri naysdan yapıyorum

bu arada referans ile para kazanmak isteyen dm den yazsın ikimizde kazanalım

naysı çıktığı zamandan beri ailecek kullanıyoruz ben 17 yaşında olduğum için annemin adına hesap açtım annemin iş bankası hesabıda olduğu için hiç kimlik doğrulamayla falan uğraşmadım bütün limitler en yüksekte 50 bin tl falan aylık annem fiziksel kartını kullanıyor bende telefonumda nfc ile ödemeleri yapıyorum heryerden hediye para yağıyor valla ben çok memnunum babamda kullanıyor aynı şekilde birde en güzel yanı havalelerde hiç komisyon almıyor o yüzden bütün havaleleri naysdan yapıyorum

bu arada referans ile para kazanmak isteyen dm den yazsın ikimizde kazanalım
2 kardeş var birine papara birine naysmi açayim ne diyorsun hocam 😊

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
2 kardeş var birine papara birine naysmi açayim ne diyorsun hocam 😊
Bende para kullanıyordum naysdan önce en büyük eksiği havale falan olmaması ayrıca verdiği cashback lerde naysa göre %10 daha az her türlü nays derim her ay LC den yaptığım 1000 TL lik harcamanın 100 TL si geri geliyor hb Amazon falan hepsi için geçerli bu

Bende para kullanıyordum naysdan önce en büyük eksiği havale falan olmaması ayrıca verdiği cashback lerde naysa göre %10 daha az her türlü nays derim her ay LC den yaptığım 1000 TL lik harcamanın 100 TL si geri geliyor hb Amazon falan hepsi için geçerli bu
Fiziksel kartı çıkmişti sanırım değilmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,736
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom