Palo DAYI 👑
80+ Gold
aynen banada cıkmadıHerkese çıkmadı. Zamanla istek gönderiyorlar.
aynen banada cıkmadıHerkese çıkmadı. Zamanla istek gönderiyorlar.
bana papara 3 günde nays 6 günde geldi şans işi mi desem yoğunluğa bağlı mı desemHocam bikdirim düştü bana herkeze artık aktif diye. Müşteri temsilcileri ilede konuştum. Hatta çok kısa sürede geliyor papara gibi bekletmiyor. Bı bakın sizede gelmiştir
Hocam size bir şey diyeceğim inanmayacaksınız. Arkadaşıma 2.5 ay gibi bir sürede geldi papara.bana papara 3 günde nays 6 günde geldi şans işi mi desem yoğunluğa bağlı mı desem
benim papara olduğum şehire 3 günde geldi agt gibi saçma bir firma ile arayıp kendim teslim aldım benHocam size bir şey diyeceğim inanmayacaksınız. Arkadaşıma 2.5 ay gibi bir sürede geldi papara.
Hocam vallahi o değişiyor. PTT getirdi bizede o süredebenim papara olduğum şehire 3 günde geldi agt gibi saçma bir firma ile arayıp kendim teslim aldım ben
paparanın kartını al naysın kartını almaya gerek yok zaten 2dk hesap aç yanda dursun worth bir durum olursa onu kullanırAralarında ahım şahım fark yok gibi baktım 2 kartada aklımda nays var ama bakalım sonuçlar ve yorumlar ne diyor
Bana geldi bende var hocam. Herkes de yok. Burada da belirtmişlerdir. Ana konuya da bakabilirsin.Hocam bikdirim düştü bana herkeze artık aktif diye. Müşteri temsilcileri ilede konuştum. Hatta çok kısa sürede geliyor papara gibi bekletmiyor. Bı bakın sizede gelmiştir