Neler Yeni

💳NAYS'MI PAPARA'MI?💳

NAYS'MI PAPARA'MI?

• Nays

Oylar: 71 52.2%
  • Papara

Oylar: 65 47.8%

• Oy kullanan toplam üye
    136

yaman..k

80+ Silver
İkisinide çıkar papara iban olayı çok işe yarıyor nays da çok hediye para veriyor.

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mesut Sarıkaya
naysta komisyon ucreti ne kadar

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kağan Göktürk
Dostlar kardeşime kart çıkarmak istiyorum sizce hangisi daha mantıklı?
Her ikiside iyi ancak paparanin Cashback sıkıntısı var 2 sene öncesine kadar çok iyidi gerçekten ama şu an steamde 20 TL veriyor ve 200tl limiti var ama naysta daha yüksek cashbackler var ve daha fazla Cashback var

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
Asil
Her ikiside iyi ancak paparanin Cashback sıkıntısı var 2 sene öncesine kadar çok iyidi gerçekten ama şu an steamde 20 TL veriyor ve 200tl limiti var ama naysta daha yüksek cashbackler var ve daha fazla Cashback var
Nays kartı ilk çıkarttığında baya eksikleri vardı sanırım iban falan yoktu vs vs şuan düzeldi mi bilmiyorum ancak papara indirim değilde normal kullanım açısından falan daha pratik ve işlevli bence. Zaten paparanın cashbackleri en son 3 sene önce falanda aynıydı iyi hatırlıyorum o zamanlar için iyi indirimdi ancak şuan dediğiniz gibi pekde bir olayı kalmadı caschbackin.

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kağan Göktürk
Nays kartı ilk çıkarttığında baya eksikleri vardı sanırım iban falan yoktu vs vs şuan düzeldi mi bilmiyorum ancak papara indirim değilde normal kullanım açısından falan daha pratik ve işlevli bence. Zaten paparanın cashbackleri en son 3 sene önce falanda aynıydı iyi hatırlıyorum o zamanlar için iyi indirimdi ancak şuan dediğiniz gibi pekde bir olayı kalmadı caschbackin.
Evet ama nays şu an çok güzel olmayan her şey geldi ancak tek sıkıntı para göndermesi 18 altı yok papara o konuda daha iyi

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Nays ne la ilk defa duyuyorum

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1