ikisinide aç paparadan transfer nays dan harcama yaparDostlar kardeşime kart çıkarmak istiyorum sizce hangisi daha mantıklı?
Papara önde ki olması gereken.NAYS
Anket de aç bence iyi olur.
Papara.Dostlar kardeşime kart çıkarmak istiyorum sizce hangisi daha mantıklı?
Her ikiside iyi ancak paparanin Cashback sıkıntısı var 2 sene öncesine kadar çok iyidi gerçekten ama şu an steamde 20 TL veriyor ve 200tl limiti var ama naysta daha yüksek cashbackler var ve daha fazla Cashback varDostlar kardeşime kart çıkarmak istiyorum sizce hangisi daha mantıklı?
Nays kartı ilk çıkarttığında baya eksikleri vardı sanırım iban falan yoktu vs vs şuan düzeldi mi bilmiyorum ancak papara indirim değilde normal kullanım açısından falan daha pratik ve işlevli bence. Zaten paparanın cashbackleri en son 3 sene önce falanda aynıydı iyi hatırlıyorum o zamanlar için iyi indirimdi ancak şuan dediğiniz gibi pekde bir olayı kalmadı caschbackin.Her ikiside iyi ancak paparanin Cashback sıkıntısı var 2 sene öncesine kadar çok iyidi gerçekten ama şu an steamde 20 TL veriyor ve 200tl limiti var ama naysta daha yüksek cashbackler var ve daha fazla Cashback var
Evet ama nays şu an çok güzel olmayan her şey geldi ancak tek sıkıntı para göndermesi 18 altı yok papara o konuda daha iyiNays kartı ilk çıkarttığında baya eksikleri vardı sanırım iban falan yoktu vs vs şuan düzeldi mi bilmiyorum ancak papara indirim değilde normal kullanım açısından falan daha pratik ve işlevli bence. Zaten paparanın cashbackleri en son 3 sene önce falanda aynıydı iyi hatırlıyorum o zamanlar için iyi indirimdi ancak şuan dediğiniz gibi pekde bir olayı kalmadı caschbackin.