Yardım NB F80 Jelatinsiz ve Hasarlı geldi

chloriN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
amazondan NB F80 satın aldım fakat jelatinsiz ve kutusu hasarlıydı. İçeriğinde standın bazı yerlerinde lekeler mevcuttu.
jelatininin olması gerektiğini mediamarktda incelerken bugün farkettim. kurulumu yaptım fakat iade yapabilirmiyim çünkü bugun mediamarkt dan baktığımda jelatin olması gerektiğini farkettim
IMG_1194.webp
IMG_1195.webp

amazonun canını yerim iade kral gibi edersin olur öyle arada yanlış ürün gönderimi kesinlikle satıcı amazonsa eğer almamaları imkansız

no yes değil belki internetten alım yapıldığında jelatinsiz giden olmuştur vb. bilgi almak için yazım
h100 aldım ve jelatin var hocam emin olabilirsiniz

amazondan NB F80 satın aldım fakat jelatinsiz ve kutusu hasarlıydı. İçeriğinde standın bazı yerlerinde lekeler mevcuttu.
jelatininin olması gerektiğini mediamarktda incelerken bugün farkettim. kurulumu yaptım fakat iade yapabilirmiyim çünkü bugun mediamarkt dan baktığımda jelatin olması gerektiğini farkettim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İade ile uğraşmana gerek yok ürün sağlamsa kullanabilirsin. Zaten demirdir yani öyle elektronik bir şey değil boşuna iade prosedürleri ile uğraşma zaten kullanmışsın.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
iade ürün gibi görünüyor iade et sorunu olmasa bile neden kullanılmış ürün kullanayımki ama uzun sürer gönder kabul edilsin değişimse değişim değilse para iadesi yine al vs sıkıntı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,353
Üyeler
185,259
Son üye
maxxxellass
Geri