NBA 2K21 PAY2WİN MANTIĞI

Shown

80+
Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar öncelikle oyunu biliyorum arkadaşımla mypark oynuyoruz 80 adamlar geliyor eziyor bizi. Biz 60 overalliz. Bu oyunun bir hilesi var mıdır gelişmek için vc hack gibi. şu 3 metre kollu adamlarinkinden olmasın

Belki oyunun eşleştirme algoritması berbattır. Yanlış anlamadıysam sırf bu yüzden gidip hile açıp diğer oyuncuları oyundan soğutmayı mı düşünüyorsun ?

Belki oyunun eşleştirme algoritması berbattır. Yanlış anlamadıysam sırf bu yüzden gidip hile açıp diğer oyuncuları oyundan soğutmayı mı düşünüyorsun ?
Farkettiysen diğer oyunculara karşı değil sadece vc hilesi vc oyun ici parasi herkes 80 overral.ben de 80 olmak istiyorum bunu için baya saatimi veremem

Farkettiysen diğer oyunculara karşı değil sadece vc hilesi vc oyun ici parasi herkes 80 overral.ben de 80 olmak istiyorum bunu için baya saatimi veremem
Bak orada YANLIŞ anlamadıysam demişim. Yani yanlış da anlamış olabilirim değil mi? Diğer mevzuya gelecek olursak saatini verdiğin kadar gelişirsin ona göre oynarsın :P

Vs atanların overral ortalaması adamların genellikle dost vs olmasından ben 2k20 oynarken hep arkadaşlar birlikte oynuyordu

Nba 21 nasıl oynayabiliyorsun oyunu iyice berbat hale getirdiler eskiden severek oynuyordum 21e bak 1 gün katlanabildim biraz alakasız ama 😁

Geri